"Caitlin Beadles"




Det är en tjej som har skrivit en song om Caitlin Beadles,Låten heter "Caitlin Beadles" .Tjejen heter Alyssa Shouse.Texten går till så här;

I personally don't know who you are
what I've come to know is you're a true star
I Found you on youtube just the other day
all the stories made me say no way
I don't know what's true about you
Justin Bieber,
Almost dying
ooh ohh

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think I would've made it
All you've been through
and you're still smiling
Cailtin Beadles, you're who I'm Idolizing

All those other girls well they're jus jealous
when they're telling everyone it's not fair
who really cares wgat they say
you're cooler then them anyway

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think I would've made it
All you've been through
and you're still smiling
Cailtin Beadles, you're who I'm Idolizing

You're funny, super pretty
wish that was me

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think that I would've made it

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think that I would've made it
All you've been through
and you're still smiling
yeah oh
ooh oh oh yeah
All you've been through
and you're still smiling
Cailtin Beadles, you're who I'm Idolizing

Så sann text,Älskar låten.



Lyssna gärna!


Justin släpper letrådar om uppkommande singel!


Alltså: Justin kommer att släppa en singel tillsammans med en av hans vänner plus en artist vars låtar han brukade göra covers av på youtube förut!

Efter att han skrev detta twittrade Justin en länk till en video där han sjunger with you med Chris Brown & skrev FLASHBACK. Kanske kan det vara Chris då? ;o Vem vännen är kan vi ju bara spekulera i, för om man heter Justin Bieber så har man ju gaaaanska stort kontaktnät med många kändisar i ;). 

Dagens Bild!


Bilder: Angels Stadium, Karlifonien 27/10




Bilder: Premiär av ''Megamind'', L.A 30/10






Boka akustiska albumet


Så här kommer Justins akustiska album se ut som släpps nästa månad!
Här är låtarna som kommer att finnas med:

1.   One Time
2.   Baby
3.   One Less Lonely Girl
4.   Down To Earth
5.   U Smile
6.   Stuck In The Moment
7.   Favorite Girl (Live)
8.   That Should Be Me
9.   Never Say Never - Featuring Jaden Smith
10.   Pray

Som ni ser heter den nya låten Pray, spännande! :D

Här kan man förbeställa skivan, vet dock ingenting hur bra det går från Sverige, och OM det går.


Fan!

Det kommer mer av historian om Caitlin's olycka,Fan vad jag börja gråta! Jag älskar den tjejen,Caitlin Beadles.
Det som har hänt henne är så jävla hemskt,att hon fortfarande ler,det kan jag inte fatta.Jag skulle inte klara det.Jag fattar inte varför alla hatar henne,hon är fan amazing! Om det är nån som alla ska hata är det Jasmine Villegas.Plus är Caitlin så underbar och rolig,Hon är en bara en 16 årig flicka som lever henne liv,det sista hon behöver är hatare.Jag säger bara vad jag tycker,Hon är bäst.Den jag inte gillar är den där Jasmine Villegas.Hon sug!

Love Beadles And Bieber!

Hela Caitlin's Historia,Olyckan

Du kanske redan vet Caitlin Beadles som Justin Biebers ex-flickvän och bästa vän. Nu är det dags att möta de verkliga Caitlin - en modig 16-årig flicka Georgien som överlevde en tragisk båtolycka. Efter att ha fått 6.000 stygn i ena benet, som genomgår otaliga operationer och över ett år av hårda sjukgymnastik, Caitlin berättar hennes inspirerande berättelse för första gången till JSYK. Kom tillbaka varje eftermiddag i veckan för att läsa om Caitlin's smärtsamma erfarenheter och ta reda på vad hon lärt sig om livet och styrkan i hennes egna ord.

Jag har precis börjat mitt första år på gymnasiet och bestämde sig för att tillbringa en helg på min väns sjö hus med sju andra vänner i augusti 2009. Vi hade skitkul. Jag fortsatte att säga till mig själv, "Detta år kommer att vara fantastiskt." Vi tillbringade första dagen ut på sjön skrällande musik, slangar, knä ombordstigning, wakeboarding, och bara ha kul - bara att sätta ditt liv på is, glömmer allt, utom vad som pågick i det ögonblicket.

Två av mina vänner och jag åkte Jet Ski, medan resten av besättningen var på väg att gå ut på sjön i en kanot som skulle dras av en båt. Vi hade skitkul, hoppande vågor, gör munkar och vända alla bort Jet Ski. Vi bläddrade alla Jet Ski över och var i vattnet klaga på hur dåligt vattnet plugga upp våra öron ont, och hur vi hade whiplash. Tänkande som var dåligt, kunde vi inte föreställa oss vad som kommer att ske.

Det är lustigt hur vi kommer att påbörjad en tå, eller har huvudvärk och klagar över det. Men någon är alltid sämre än du, oavsett hur illa något verkar. När vi klättra tillbaka på Jet Ski, fyllde den med vatten så att vi alla hoppade av. Mina andra två vänner var på vänster sida av det medan jag var på rätt. När jag vände på huvudet såg jag båten dra kanoten kommer rakt mot mig. Föraren såg bakom honom, så han såg aldrig mig. Innan jag ens kunde försöka att simma bort från det, kastade jag mitt huvud bakåt. Propellrarna hackade upp mitt vänstra ben, och slet genom mina muskler, nerver, hud, och de stora artären som leder till mitt hjärta.

Den metall stolpe fäst vid propellern gick genom mitt högra ben och bröt min lårben. Jag tittade tillbaka så fort jag blev påkörd, och mina vänner på kanoten körde över mig också. Killen kör båten inte ens visste att han slog mig så han fortsatte att köra.
tittade ner i vattnet och allt jag såg var den röda färgen, precis som i Hajen när hajen rippade någons ben. Jag kunde se mina muskler och hud flyter på vattnet, och jag sa till mig själv att inte titta på mitt ben men gjorde ändå. Jag såg mitt ben i princip av och hackade upp. Jag såg mina ben och varje liten detalj. Jag tittade upp på mina vänners ansikten i kanoten. De hörde duns att träffa något och vände sig runt för att se det röda vattnet. De började gråta hysteriskt, skrika, och panik. Hela tiden jag bara intalade mig själv: "Det är okej. Det är bara en dröm. Jag vaknar upp någon minut. Och även om inte, kan jag använda en av de protetiska benen, eller hur? '

Det var den mest olidlig smärta jag någonsin känt. Föreställ dig någon sågning benet bort i slow motion. Min bästa kompis pappa, som körde båten, kom tillbaka och hoppade i vattnet så fort de insåg att de slog mig. Han plockade upp mig och satte mig på Jet Ski, som var ett mirakel i sig eftersom han inte kan lyfta en arm över huvudet på grund av en tidigare skada.

Han tog mig till bryggan och lade mig ner. Jag kunde inte räta benen eller ens kontrollera dem. Jag såg honom panik och viskar till sin fru att det inte ser bra ut. Jag kunde se att de försöker att inte skrämma mig. Jag stirrade bara på molnen och önskade smärtan skulle försvinna. Jag kände mig blir svagare och svagare, att inte kunna hålla ögonen öppna. Jag kände mig yr, och alla var så suddig och i slow motion. Så mycket som jag ville sluta mina ögon, jag kunde inte. De gjorde mig så pratar jag skulle stanna medveten eftersom jag höll på att förlora så mycket blod av den andra. Inte mycket längre och jag skulle inte ha något blod kvar - skulle jag vara död.

Min bästa vän stod över mig, hålla mig och borsta mitt hår i mitt ansikte. Hon bad, berättade att inte ge upp, och säger att jag var tvungen att stanna med henne. Jag såg på mina andra vänners ansikten - som bad och grät i en cirkel - vetskapen att det fanns en god chans att skulle bli den sista gången jag såg dem. Jag trodde jag skulle dö, men jag var tvungen att hålla på dem eftersom jag inte vill att de ska se mig dö.

Det kändes som vi väntade på ambulansen i timmar. Min kompis föräldrar lindade benen med handdukar och lägga massor av press på dem för att stoppa blödningen. Jag hörde sirenerna komma närmare och närmare. Jag var rädd - rädd att de skulle åsamka ännu mer smärta på mig. Jag antar att jag inte borde ha tittat på alla dessa ER och House episoder.

Eftersom ambulanspersonalen kom springande mot mig, tog jag händerna och bad: "Sätt mig! Knock ut mig! Vänligen sätta mig att sova! " De rusade in mig i ambulansen så vi kunde köra dit en helikopter väntade. Vägen var en ojämn grusväg fylld med stenar, och det var ren tortyr studsar runt i ryggen.

De fick mig in i helikoptern, men det tog riktigt lång tid att lämna, eftersom de inte kunde räta ut mina ben. De slutade med att få slut på gas och fick ta mig till närmaste sjukhus istället, men det sista jag minns var på väg in i helikoptern. Det är för att jag flatlined, vilket innebär att ditt hjärta stannar och du dör. De kunde inte ta mig tillbaka, och faktiskt gav upp och meddelade tid och datum för min död.
Om det inte vore för min "ängel" - en akut medicinsk arbetare i livet flygning helikopter med ett barn i min ålder - jag skulle inte vara här nu berätta min historia. Jag flatlined i helikoptern för att jag förblödde efter skivning min femoralisartären vid olyckan. Mannen arbetar på mig stannade nästan, men denna mamma fick emotionella och bad honom att inte ge upp. Hon riskerade sitt jobb för att rädda mig, och tack och lov var hon framgångsrik.

De tog mig till universitetet i Alabama Birmingham, en kritisk trauma och bränna sjukhus. De rusade genast in mig i kirurgi, och jag vaknade under operationen eftersom jag flatlined igen. De kunde inte ge mig någon mer bedövning eftersom det inte var en 99 procents chans att jag inte skulle vakna.

Jag var vaken och alert för hela operationen. Jag kunde inte röra sig, kunde inte blinka, kunde inte prata. Jag försökte skrika, men jag fick medicin för att förlama mig. Jag kunde höra dem säga: 'Vi kommer att behöva ta hennes ben. Okej, vi kommer att amputera det. " Tänk hur illa jag var arg på denna punkt. De skulle amputera benet och jag var vaken! Heck nej! Jag bad dem att inte ta mitt ben, men det hjälpte inte eftersom de inte kunde höra mig. Det var som att ha en yttre kroppen-upplevelse.

Jag kunde höra dem säga att det fanns inget sätt jag någonsin skulle gå igen, eller leva ett normalt liv med eller utan ben. Mina föräldrar väntade utanför och arg för att de inte visste om jag skulle komma ur kirurgi levande. Läkarna sa till dem att de gjorde det bästa de kunde, men det såg inte bra ut. De körde två timmar efter att få ett samtal att jag var sårad. De hade ingen aning om hur extrema mina skador var och nu de mötte aldrig se sina flickan igen.

Jag minns att vakna upp ett par dagar efter operationen, och jag var ensam i ett rum med vita väggar. Jag kunde inte prata eller röra sig en tum. Jag hade en andningsslangen, och de skar upp mina revben och införas två bröst rör. Jag hade en linje i mitt bröst pumpa blod tillbaka till mig. Jag hade över 6000 stygn i ena benet och en stav i det andra benet som går från min höft till mitt knä. Jag hade flera blodtransfusioner och krävde över 20 enheter blod.

Ändå var min kirurg fantastisk och kan reparera mina nerver, muskler och arb mitt ben ihop igen. Ingen av de nerver i mitt vänstra ben är helt reparerad, och när jag går för mycket det sväller riktigt stort. Det är lätt för mig att få blodproppar, som min lunga, mage och lever hade kollapsat.

Dagarna gick, som kändes som månader. Jag var rädd. Rädd för smärta. Rädd för vad framtiden av mitt liv skulle bli. Det kändes som jag knappt såg mina föräldrar när jag var i intensivvård. När människor kom i mitt rum, höll jag brukar mina ögon stängda. De trodde jag sov, men jag var verkligen lyssna på alla de dåliga nyheterna. Jag minns bara ett fåtal människor att se mig i ICU, trots massor av folk kom. Min bästa vän skulle inte lämna min sida, och att se hennes tårar fick mitt hjärta att bryta, eftersom jag aldrig hade sett henne gråta förr. Min väns pappa, som stannade båten och dök ner i vattnet, besökte även mig. Jag kunde inte prata, men jag stoppas i munnen "hjälte" till honom för att rädda mitt liv.

Det var så hårt att inte kunna prata. De hade en slang ner halsen som i stort sett andades för mig. Jag kunde inte kommunicera alls. Den person som jag mest minns på besök hos mig var någon verkligen speciell för mig. Någon jag var arg på, någon som jag sårat, någon som sårat mig. Våra sista ord var mycket hatiska och bara ser deras ansikte fick mig att inse något - alla kan åka iväg på någon sekund.
Jag började skriva enkla ord eftersom jag inte kunde prata. Smärtan kändes som att det bara var värre. Veckorna gick och de flyttade mig till en annan våning. Folk kunde besöka mig när som helst nu, men jag kunde fortfarande inte röra sig så jag tillbringade hela dagen i sängen.

Jag grät flesta dagar eftersom jag ville komma därifrån. Jag ville ha något för smärtan. Jag var trött på att vara sina mänskliga stift kudde. Varje kväll skulle de dra blod, och var tredje dag var jag tvungen att få en ny IV utan att vara bedövad. Jag började få liggsår.

Jag skulle bli galen, men varje dag jag började bli mer lik mig själv. Några av tjejerna från sjön kom och såg mig, så jag bestämde mig för att spela ett litet skämt på dem eftersom jag är en sådan upptågsmakare!

Jag var i sängen, oförmögen att röra sig, och man kunde knappt höra min röst. Alla bara stod där och såg på mig med tårar i ögonen. Jag hatade alla är så sorgligt. Min mamma frågade mig, "Caitlin, vet du vilka dessa människor är?" Ja. "Vet du deras namn?" frågade hon, och jag stammade, "Maarrgaret, Nancy, Katiee." Det var inte mina vänners namn, och efter att alla tittade på min mamma som de var på väg att gråta, sade jag, 'Jag jävlas med ya'll! " Jag ville bara se dem le!

Dagarna gick, mer operationer hände, och jag fick en blandning av goda och dåliga nyheter. Jag kunde överföra till rehab golvet i ett sjukhus jag tillbringade tid i innan. Jag hade ett schema, och varje dag arbetade jag min rumpa av. Jag var tvungen att lära sig att röra benen och gå igen. De hade väcka mig vid 7 på morgonen för styrketräning klass. Även om det gick mig på nerverna hur de skulle pråm i, tur ljus som lyser på, och dra lakanen från mig, visste jag att detta var verkligen viktigt. Jag bad om £ 5 vikter, men fick beskedet, "Sweetie, det är för mycket för dig. Låt oss gå med £ 1 vikt. " Jag trodde det var riktigt roligt.

Jag var tvungen att få ett skott i magen två gånger om dagen. Det gjorde ont värre än att få ditt blod dras. Jag frågade läkaren när den skulle sluta, och han sa när jag började gå. Jag var fast besluten att stoppa dessa skott, så varje dag jag skulle ta några steg med rollatorn, långsamt bättre. Veckorna gick, och jag började ta mer och mer steg.
Slutligen kunde jag gå hem efter nästan tre månader på sjukhuset. Jag är fortfarande gör sjukgymnastik tre gånger i veckan, så jag ska kunna gå 100 procent igen och få min styrka och muskler tillbaka. Jag har lymfödem i mitt vänstra ben, vilket orsakar svullnad, så jag har att bära denna fula slang. Jag har ingen känsla i mitt vänstra ben eftersom alla mina nerver var cut. Jag kan inte gå för avstånd eller mina ben stängas av. Ovanpå allt detta jag har Crohns sjukdom, dåliga sura uppstötningar, artrit, och några andra saker. Ändå fortsätter jag att driva igenom.

Hela denna erfarenhet har gjort mig till en mer andlig person. Många av er säger: "Det finns inget sätt någon kunde vara så nära Gud." Tja när du har gått igenom vad jag har, blir du mycket nära. Jag garanterar att om det inte vore för Gud och så många människor ber för mig, skulle jag vara död nu. Ja, får jag frustrerad, och ibland får jag arg och frågar: "Varför? Varför sker detta? " Jag är fortfarande på vägen till återhämtning, och det finns dagar då jag bryter ner och bara vill ge upp, men allt är möjligt med Gud på din sida.

Mitt liv förändrades helt och hållet från denna olycka. Jag gillar inte att folk tittar på mig och säger att jag är annorlunda för att jag har fula ärr på benen, eller jag sitter i rullstol ibland. Jag vill bara må bra och inte tänka på vad jag inte kan göra längre. Jag är inte en cheerleader, tennisspelare, ryttare, och jag är inte en rak en student. Jag kan inte leva ut min gamla drömmar, eller njuta av saker jag brukade älska. Saker kommer inte lätt för mig längre - jag kämpa för att komma ur sängen varje morgon.

Men jag tror jag gick igenom det här av en anledning, och Gud kommer att använda mig en dag på grund av det. Jag hoppas att min olycka uppmuntrar många andra unga flickor att framhärda genom vad de utmaningar de står inför. Det får mig att le att tro att mitt mod och styrka kommer att hjälpa så många andra att vara starka också.



Caitlin Beadles - Justin's Ex - YouTube Komiker - Twitter









Caitlin Beadles nya romans?

Caitlin Beadles twittrade:

 ":)) having fun http://twitpic.com/32ce5j "







Tror ni hon har fått en ny romans? Nej tror inte jag.. detta är nog inspelningen till Paytons nya musikvideo. Hon skulle ju spela ''boyfriend stealer''. Men man vet ju aldrig haha.

Caitlin Beadles i Payton Rae's musikvideo?

Payton Rae, som är väldigt bra vän med Caitlin Beadles.  Ska göra sin första musikvideo tillsammans med Caitlin Beadles!



Det här är Payton Rae, Caitlin Beadles bästavän.


 Caitlin Twittarde;

"On the way whit @paytonraemusic to Go film her first music video!:) well this will be fun! I'm exited!!!:D"


"I have to play the boyfriend stealer...Lol but @paytonraemusic is doing amazing! We went so close to a bull! Scary stuff! Lol"


Jag undrar hur resultatet blir!,Hoppas det blir roligt!


Justin bieber, Will smith, Jaden Smith, Selena gomez och Kenny

Igår var Justin bieber, Will smith, Jaden Smith, Selena gomez och Kenny på en amerikansk fotbollsmatch. Fotbollsmatchen var i någon vanlig skola där det såklart fanns fans som gillade Justin Bieber. Vem skulle gissa att alla dom här stora kändisarna skulle gå på någon vanlig skola för att kolla på en fotbollsmatch? Nej men det var för Jaden Smiths äldre bror spelade i ett av lagen som skulle spela där, oaks christain. Ett av Justins fans som var där på matchen utan medvetet veta att alla dom här stora kändisarna skulle vara där, tog lite kort på dom;




Hon berättar bl.a. att Jaden ställde sig upp och skrek att folk skulle sluta ta kort på Justin.



Justin twittrade också till denna tjejen ;



Caitlin Beadles twittrar:



Jag tror att det handlar om JB,Men jag älskar Caitlin, Så jag bryr mej inte så mycket om vad hon twittrar.Hon får väl gilla Justin om hon vill,Dom hade faktist en historia till sammans.Och dom är jätte bra kompisar,Blir Justin ihop med någon blir jag glad om det inte är Jasmine Jäveln!,Gud vah jag hatar henne!

Justin försvarar sig?



Detta är ganska gammalt, mars 15, men jag ville lägga upp det ändå.På tiden att han började försvara sig!

Gud Vah Gulliga!

Gud vah Gulliga!;*

längst upp till vänster är Justin bieber, bredvid Justin är det Ryan butler,Sedan längst ner till vänster är Chaz Somers, bredvid Chaz Somers är Christian Beadles.


Jasmine Villegas

Någon kommenterade det här, på ett youtube-clip av Jasmine villegas; 

''@Fungused
15 timmar sedan

at the soundcheck in vancouver
jasmine v said she has her eye on someone else right now,
she is NOT dating Justin. people heard it out of their own ears october 19th.''



Ni får ju själva dömma om det är sant eller inte..Men jag tycker verkligen inte om henne.


Caitlin Beadles twittrar:


Hm, undrar vilken ''vacker'' kille det var? Hon är ju trots allt på Justins tour nu med Christian..

Chaz somers twittrar;


Hm? Har det blivit lite drama mellan Chaz och hans flickvän Sadie? Vi får väl se


Justin Bieber And Caitlin Beadles




Justin Biebrs ex-GF Caitlin Beadles driving his Range Rover. From Madison: They are still rumored to like each other, but they keep it a secret. Leaving the DMV.. Everyone swarmed their car, it's sweet that he let's her drive his car :)

4 nomineringar i AMA till JB

Stjärnan's makt på den kommande American Music Awards fick just hoppade upp ett snäpp - eller 20. Utöver den tidigare aviserade prestanda från Christina Aguilera, i november 21 visar på Nokia Theatre i Los Angeles kommer innehålla debut AMA framträdanden från tre av musik hetaste unga stjärnor.

Justin Bieber, Katy Perry och Ke$ha kommer alla att uppträda på mässan tillsammans med en förteckning över veteran handlingar inklusive Bon Jovi, Pink och Usher. Passande nog är alla tre nybörjare också nominerad till årets artist, en kategori som har tunga hitters Eminem och Lady Gaga också. Em och Lady Antebellum leda alla nominerade med fem vardera.

"Som en småstads kille från Kanada, jag aldrig trodde att jag skulle bli nominerad till intermätningsmetoderna, än mindre att uppträda på utställningen," sa Bieber, enligt Associated Press, som tillade att den 16-åriga bekände att känna "extremt ödmjuk och hedrad" av inbjudan att spela föreställningen.

Fler presentatörer och artister kommer att meddelas i kommande veckorna.

"Justin, Katy och Ke$ha har varit på toppen av listorna under hela året. Vi är glada att se var och en av dem göra egna AMA historia", AMA producent Larry Klein sade i ett uttalande tillkännager tillägg. Bieber är nominerad i fyra kategorier totalt, medan Ke $ ha och Perry är upp till tre priser.

Vinnarna kommer att fastställas genom online-omröstning på AMA.ABC.com.


EMA 2010

Glöm inte EMA 2010. Sänds live i Sverige kl. 21:00 nästa söndag, den 7 November. Röda mattan startar 20:00. Jag ska självklart kika, ska du? :)

Rösta på Justin...!

Best New Act.
Best Male.
Best Push Act.

Klicka HÄR, för att komma till röst sidan.


Bilder: Live i Anaheim, Karlifonien 27/10







Justin's senaste status updatering på FB


Det står: LA was SICK!!! USHER, JADEN, SEAN, Jessica, and even my lil sis WILLOW SMITH!!! WE SHUT IT DOWN!!! LOVE YALL!

Översättning: LA var sjukt!!! USHER, JADEN, SEAN, Jessica och också min lilla syster WILLOW SMITH!!! VI ÄGDE DET!!! ÄLSKAR ER ALLA!


Dagens Bild!


Ang. Down To Earth

Det har varit lite struligt i bloggen ang. Justins låt Down To Earth.  I sin bok skriver han att hans föräldrar separerade när han var 10 månader. Och fick då lite halvdålig kontakt med hans pappa. Så han är uppvuxen med mamma Pattie och mormor och morfar då hon jobbade mycket och de var barnvakt. Pattie hade 4 st jobb så att hon och Justin skulle ha råd med mat och boende. Ju längre tiden gick så har han fått bättre kontakt med sin pappa och hans nya familj. Låten ''Down To Earth'' är skriven och separationen och låten ''Were are you now'' är skriven till Justin's pappa. Han har skrivit båda låtarna själv för några år sedan. :)


Visste ni att Justin..?


♥ Justin tycker uggs är fult?
♥ Hans privata youtube konto heter Kidrauhl?
♥ Att han bara dejtat 1 bolodin, alla andra är brunetter?
♥ Han gillar tjejer med långt hår?
♥ Han tycker han klär i lila?
♥ Justin reser hellre med sin buss än med plan, hans mamma tycker tvärtom?
♥ Han har gjort 5.624 tweets?
♥ Han inte har ångrat något han gjort?
♥ Han står upp för den han är och är stolt över sig själv?
♥ Låten ''Never let you go'' är till Catlyn?
♥ Jasmine V följer inte Pattie på Twitter?


Dagens Bild!


Justin uppträder @ World Series 3 med akustisk version av NSN imorgon!

Imorgon, lördag är det World Series 3 - finalen i den amerikanska baseball-ligan. Innan matchen är det är förshow och vem ska uppträda där om inte Justin?
Han ska framföra en ny akustisk version & video av Never Say Never som kommer att finnas på hans nya akustiska album! :D
Videon filmades i Angels Stadium och Justin hade på sig kläder som represtenterar båda lagen i finalen (se den freaking heta bilden ;)).
Om du nu råkar ha FOX så sänds det 6:30 PM Eastern Time imorgon kväll alltså!

Dagens Bild!



Love it!

Olala Justin?






Verka som att Justin Var intresserad av tjejen!..haha..Kolla på honom!

Anna Anka har Bieber Fever!



Familjen Anka har tydligen Bieberfever! Videon ovan postades på msn.se och är på när familjen är utanför en Justin Bieber konsert! :) Klicka på bilden ovan för att komma till videon.




Kommer Justin att gråta?


Såg ni denna delen i trailern av "never say never" ? Jag tror att han gråter, men vad vet jag? Han kanske bara gnuggar händerna i ögonen för att han är trött eller något. Kanske handlar det om Caitlin? Eftersom att det är Christian Beadles och deras mamma på bilden brevid Justin. Well.. vi får veta svaret när filmen kommer ut.


VI ALLA VET JU ATT JUSTIN ÄLSKAR ATT FLIRTA..



han kunde inte ens motstå att göra det på matchen han var på.. haha..Bild 1 var så skön!<33

JUSTIN PÅ Z100 JINGLE BALL 2010

Jingle Ball 2010 kommer att hållas fredagen den 10 december på Madison Square Garden. All Star-lineupen inkluderar Katy Perry, Justin Bieber, BIR, Bruno Mars, Enrique Iglesias, Michael Bublé, Paramore, Selena Gomez, Travie McCoy och Taio Cruz. Särskilda gästvärdar kommer att omfatta Kim Kardashian, Sean Kingston, Jay Sean, Flo Rida, Just Jared, Emily Osment, Jesse McCartney och mycket mer! Z100 PD Sharon Dastur konstaterade, "Detta är ett av de mest varierande Z100 Jingle Ball line-ups vi någonsin haft! Med 10 artisterr och speciella gäster, var annars kan du se Katy Perry, Paramore, Justin Bieber, och Michael Bublé  på samma scen på en natt? "
Biljetter kommer att säljas exklusivt till ZVIP medlemmar via Ticketmaster start Måndag, 1 november kl 04:00 Alla ytterligare biljetter som kommer att säljas till allmänheten börjar Tisdag, 2 november.

Justin "Jag vill klippa av mig håret"




Klicka här för att komma till artiklen.




Int Fan får han klippa håret!,De sug om det händer..Han får inte det för mej!,Älskar han frisyr..vill inte att det ska bort!



Vad tycker ni läsare?

Autograf från Justin!



Sofi skickade ett fanbrev till Justin den 27/8 och fick idag tillbaka en bild med Justins autograf på! Hur häftigt är inte det!? Alltså funkar den här adressen som vi har postat innan:

Justin Bieber
c/o Island Def Jam Group.
Worldwide Plaza
825 8th Ave.
28th Fl.
New York, NY 10019
USA


Vill du också skicka brev till Justin? Klicka dig in HÄR och läs först om du är osäker på hur du ska göra!









Avundsjuk är bara förnamnet.


Stöd Rosa Bandet 2010!

Stöd Rosa Bandet 2010!,Det Gör Jag,Det Vore Bra Om Du Gjorde Det!<3  


Tack I För Väg!:)




Bieber Love To U All!:*(L)

Dagens Bild!




Så skön bild!

Justin har skrivit en låt om trötthet...?

Justins mamma twittrar:

...Eller vadå? ;o haha!

Svenska: "Jag är trött. Går och lägger mig snart. Men först, en letråd till Justins nya låt som finns ute på walmart 23 november, det är precis så som jag känner mig just nu..."


Justin är född..

Dag: 1 mars
År: 1994
Tid: 00:56 
Var: I Stratford, Kanada.



Jag fick en fråga på msn av en läsare,När,och vilken tid är Justin född?  Så där har du det,Hoppas du vart nöjd!



Pussar!


Variety's 4th Annual Power Of Youth Event 24/10





För fler bilder klicka HÄR. :)

Justin avslöjade allt på Twitter!

Tånårsidolen Justin Bieber tog till Twitter för att avslöja att den 23 November skulle ett akustiskt album av My Morld 2.0 släppas, som även kommer inehålla helt nytt material. ''Den 23 Novermber släpps det akustiska albumet. Ta det tillbaka till hur vi började. Sprid ordet", skrev han.

Projektet kommer troligen att stöta upp en dag till måndag, 22 november till kämpa mot utsläpp från Kanye West (My Beautiful Dark Twisted Fantasy), Nicki Minaj (Pink fredag), Jay-Z (The Hits Collection Vol. 1), Ne-Yo (Vågen Scale), Lloyd Banks (HFM 2), Ke $ ha (Cannibal) och mycket mer.

Pop sensation sista studio försök My World 2,0 öppnades kl nr 1 med en försäljning på 283.000 exemplar under sin första vecka efter release.

En till Justin dikt

As you walked by, all the girls said wow.
You said : What´s up?
They said : you´re so hot ♥


Justin dikt

As we were walking to the car I could see in your eyes that something was wrong.
I asked you : are u okey?
and u answered : I just hate it when people call me gay




LEVANDE BILDER [ gifs ]

Christian Beadles och JB:)





Säg gärna vilken/vilka ni tycker om mest,jag tycker om dom här;



Men mest den här^


JUSTIN VILL VARA MED I JURYN PÅ X-FACTOR


Ex "American Idol" domaren Simon Cowell förbereder sig för att hans "UK" hit "The X Factor" ska visas i USA - och han sa att han redan hade en del stora stjärnor att fråga om att bli en del av det ... inklusive Justin Bieber!

"Han [Justin Bieber] är villig att vara med och dömma några av avsnittena " sa Cowell.

Simon Cowell sa till "Extra" : "Vi hade ett samtal från någon nu i helgen, en mycket väl känd som ur det blå ville vara domare på showen. Och det är en av den mest kända artisten i världen. "

 

Source: - Warnerbros





Jag vet att jag redan har skrivit om det,men i den här inlägget förklarar jag bättre.


TJEJ GÅR TILL JB-KONSERT IKLÄDD EN BRUDKLÄNNING


Står inte direkt någon fakta om detta , men denna tjej gick till en justin bieber - konsert iklädd en brud-klänning. Troligtvis vill hon att Justin ska bli hennes man!
Jadu , bruden. Vem vill inte vakna upp brevid Justin varje morgon ? ;)
Vad tycker ni, har hon gått lite över gränsen här?

Bilder: Live i Kalinornien 22/10









Vill du se fler bilder? Klicka HÄR. :)


Dagens Bild!


Aww!;*

Visste ni att Justin..?


♥ Pattie är #1 och Jazmyn #2?
♥ Han sover alltid med sin nalle, med den känner han sig bekvän och trygg?
♥ Pattie älskar Justins bok?
♥ När att fan frågat Justin om varför han är så het har han svarat: ''För 16 år sedan var det min mamma & pappa & en säng, resten vet du nog själv''.
♥ Han blev medlem på Twitter 28 Mars 2009?
♥ Gör allt i sista sekund?
♥ Måste skicka bilder på hans outfit till sin ”swagger coach” Ryan och få godkänt om de är ifrån varandra?
♥ Tycker det är fint när tjejer har lösögonfransar?
♥ Älskar när hans fans försvarar han?


@JustinBieber



Bilden Han Twittrade;



OMG Sjukt snygga 3D glasögon!:O


Och en månad kvar till hans nya album!!:D Längtar som fan!!

Dagens Bild!



Never Say Never!

Från Justin's bok

Enligt JB's nya bok: Första steg 2 forever: My Story, sade han: ''Om någon knuffade mig, knuffade jag tillbaka hårdare''. Justin sa han fick veta att mentaliteten från sin pappa, Jeremy som en gång var en professionell brottare.

I sin bok fortsätter Bieber med att säga hur han var tvungen att hantera sig själv i flera slagsmål skolgården och eftersom han var mindre än de flesta andra pojkar i skolan hade han lära sig att slå tillbaka.

Han skriver:

"Precis som jag har inget att bevisa för hatare som försöker riva ner mig nu.
Jag är inte en fighter av naturen, men om jag tror på något, jag står jag upp för det. Om någon pratade skit om mina vänner eller min mamma, skulle jag låta dem veta att det inte var coolt. Om någon knuffade mig, knuffade jag tillbaka hårdare'' (sidan 79).


35 inlägg,Mer läsare,Fler kommentarer!

Jag skaffa bloggen igår och jag har redan skrivit 35 inlägg,Bra upptatering vah? Jag börja få mer läsare,Och kommentarer ska fråga en av mina kompisar om hon kan göra en header åt mej,Men upptateringen fortsätter som den är nu!,Men kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om!


Bieber Luv To All Of You!<3



Dagens Bild!



Het!

Det var en gång en tjej som fråga han;

 
"Varför är du så het?"


och Justin svara;


 "Min mamma och pappa och en säng,du vet"



haha!!,Lite kul svar!

Justin...


Gammla lag.

Han är bland dom som sitter ner,Ser ni Tjejen i vänster killen som sitter brevid henne är Justin!,Gullig(L)

Bilder!













Nu får han fan sluta,jag håller på att döö!,Snygg,Het..Sara Gilla!;)

Visste ni att Justin..?


♥ gillar att göra akustiska versioner av sina låtar eftersom han tycker att de betyder mer när de sjungs med en gitarr?
♥ gillar inte när tjejer tycker om honom bara för att han är känd? han vill ha en tjej som gillar honom för den han är.
♥ ibland blir rädd för att han ska trilla av scenen när han uppträder?
♥ sa en gång till ett fan: "Hi precious how are you?" - aaawww!
♥'s låt "Where are you now" är skriven till hans pappa?
♥ hatar att bli frågad samma frågor på intervjuer så som "hur blev du upptäckt?" det har han ju redan svarat på miljontals gånger!
♥ har sålt fler kopior av hans album på en vecka än vad Jonas Brothers gjorde på ett år?
♥ använder solglasögon för att kunna checka in tjejer? ;)


Visste ni att Justin..?


♥ 's meet & greet på konserter är så korta som 1. "hey" 2. Le för kameran 3. Buh-bye Bieber?
♥ alltid är med en förälder var han än är? Om han inte är med den ena så är han med den andra.
♥ har blivit misstagen för att vara ... Justin Bieber? Yep, tjejer har kommit fram till honom och sagt något i stil med "du är väldigt lik Justin Bieber!"
♥ skriker som en tjej när han åker berg-och-dalbana?
♥ sa att nästan varje gång han åker och shoppar så blir han erbjuden gratis kläder?
♥ önskar att han kunde flyga och läsa tjejers tankar?
♥ blev frågad av ett fan en gång: "Pratar du spanska?" och han svarade "ALOHA!"? haha, fel språk Justin :)
♥ tycker att det är konstigt att tjejer blöder en gång i månaden utan att dö? HAHA! xD
♥ har sagt att han aldrig skulle såra en tjej efter att ha sett vad hans mamma har gått igenom?
♥ 's syster Jazmyn grät i en vecka efter att han hade åkt iväg på sin turné?
♥ gillar tjejer som har Converse eftersom han tycker att det matchar hans Supra skor?
♥ älskar när hans fans försvarar honom?
♥ älskar när tjejer skrattar åt hans skämt?


Visste ni att Justin..?


♥ hatar att vakna tidigt?
♥ 's pappa sägs ha blivit arresterad ett par gånger när han var runt 18-19 år?
♥ KANSKE kommer att vara shirtless i sin film? xD
♥ 's film max kommer vara 90 minuter?
♥ älskar TWIX?
♥ älskar att sjunga "Pants on the ground" och gör det varje gång han får chansen?
♥ tycker om att ta hans fingrar igenom håret på tjejen han kysser?
♥ har ramlat av sin segway några gånger?
♥ är svag för tjejer som säger "please" och "peace out"?


Visste ni att Justin..?


♥ Blir klar på cirka 20-30 minuter på morgonen?
♥ Har en vana att sticka ut sin tunga när han dansar? xd
♥'s favorit paj är äppelpaj?
♥ sägs ha tjänat 3 miljoner dollar för att han är ett ansikte för Proactiv under loppet av två år?
♥ 's film (enligt regissören) inte kommer att innehålla några skådespelsscener? , alltså så kommer allt vara på riktigt & bara inspelat.
♥ har träffat precis alla kändisar han har velat träffa?
♥ blir attraherad av långa ögonfransar och fina ögon på tjejer?
♥ biter sig i läppen när han ser en snygg tjej?
♥ känner sig obekväm när han skämtar och det inte är någon som skrattar?
♥ tror på kärlek vid första ögonkastet?
♥'s favvo romantikfilm är  "A Walk To Remember"?

Visste ni att Justin..?


♥ Äger ett par gucci-skor värda ca 3,800 kr?

♥ Älskar när en tjej kysser han på halsen? (;

♥ På morgonen duschar, borstar tänderna, klär på sig, äter och kollar på sig själv i spegeln och säger ”yeaaaah man”, haha :D

♥ Sa en gång: ”Jag bryr mig inte om min tjej är lite pervers, jag menar jag vill ju ha roligt med henne” hahahah

♥ Gillar inte katter så mycket för att han en gång drömde att en katt bet honom?

♥ Kallar alla beliebers för sina flickvänner! :D

♥ Har två teddybjörnar, en vid namn Mr. Bear och en Willis! Haha

♥ Använder colgate-tandkräm!

♥ Pratade mycket i skolan så han hamnade i problem?

♥ Hade 1,000,000 followers på twitter den 30 Januari 2010?

♥ Måste skicka bilder på hans outfit till sin ”swagger coach” Ryan och få godkänt om de är ifrån varandra? :p


Visste ni att Justin..?


♥ skriver och spelar alla instrument med vänster hand men kastar och spelar golf med höger?
♥ 's första konsert han någonsin gick på var för ett kanadensiskt band som heter Tragically Hip?
♥ 's favoritgodis inte längre är "Sour Patch Kids" eftersom han får det för ofta av sina fans?
♥ är rädd för spindlar?
♥ älskar när tjejer har på sig blått?
♥ gör allting i sista sekund?

Visste ni att Justin..?


♥ Vill ha en tjej som inte blir avundsjuk när han flirtar med sina fans?
♥ Inte gillar att alla kan hans namn längre, han hatar att inte kunna ha ett privatliv..?
♥ En gång sa "Om jag verkligen gillar en tjej, så blir jag nervös."
♥ Har en tröja där det står "I ♥ Girls" ?
♥ Vill ha Robert Pattinson som sin högra hand, när de letar efter tjejer?
♥ Har döpt sin bil till Lisa, hans cykel till Holly, hans laptop till Wekma, hans hårtork till Jeremy och hans tandborste till Bob ? :)
♥ Älskar när en tjej håller honom i handen när de går?
♥ Tycker om att vissla till tjejer från hans fönster när han är i stan?
♥ 's telefonsvarare brukade säga ""leave your message after the Bieber" ?
♥ Tycker att han ser ganska vanlig ut?
♥ Blev utbjuden av en kille en gång?
♥ har sagt "Girls are crazy! But I love them!" ?
♥'s nya album sägs ska kallas "My World 6.9" ?

Visste ni att Justin..?

♥ inte gillar tjejer som röker?
♥ blev medlem på twitter den 28 Mars 2009?
♥ 's mamma sover i ett eget rum på hotell för hon tycker att Justin är hyper och irriterande på kvällen?
♥ är 80% av alla ikoner på twitter?
♥ älskar att sätta sin arm runt tjejer för att få dem att känna sig bekvämare?
♥ får dejta så länge det inte stör hans musikkarriär, enligt hans mamma?
♥ En gång twittrade "SHAKE THAT LAFFY TAFFY" men raderade det sen eftersom han fick för mycket respons av perviga beliebers? Haha xD
♥ Fick sin hund från ett fan?
♥ vägde 3,17 kg när han föddes?
♥ och Jasmine V har enligt källor setts hålla hand under repetitionerna?
♥ en gång sa: "Before i was famous i saw a hot girl walking on the street so i took a picture and she turned round and saw!" ?
♥ 's mamma tror att Jasmine V bara utnyttjar Justin för att hon själv ska bli ännu kändare?

NYTT ALBUM AV JUSTIN I NOVEMBER!!

"Det här med ett akustiskt album låter rätt. Jag kommer att sätta något nytt på det också. Jag tycker att vi ska släppa det här albumet nästa månad. Tankar?"


Justins akustiska album kommer alltså att släppas i november (tror inte att han skulle skriva så här annars)! :D


Haha!



Hahaha!!


Justin kommer uppträda på AMA!


Inte nog med att Justin har blivit nominerad i ett flertal kategorier i American Music Awards han ska även uppträda där! Galan sänds live från Nokia Theather i Los Angeles 21 november på ABC, för att rösta på Justin i de fyra kategorierna han är nominerad i -
klicka här.





Längtar dit!:)

Vår nya Karate mästare?






Justin visar sina karate skills på sin konsert i Vancouver...

Skulle inte vilja träffa honom då...Han ser lite galen ut..xD

Aftonbladet: "Hon stängs ute från hans liv"


Justin i "The X Factor"?

Simon Cowell som är känd från American Idol men även brittiska The X Factor planerar att ta vidare just The X Factor till USA efter att det har blivit en succé i Storbrittanien.
Simon vill ha en rad kända gästdomare med, och till dem hör Justin Bieber!
"Justin placerar sig själv långt fram för att döma i några avsnitt" säger han.

The X Factor planeras ha premiär i September 2011 i USA.

- disneydreaming.com



Det måste känns konstigt för dom att få kritik av en 17 åring kille,Han kommer vara det då han ska vara med.

Justin nummer 7 på listan - "Sexiest Man Of The Year"


Glamour's Sexiest Man Of The Year lista topp 10:

1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9 Hayden Christensen
10. Channing Tatum




Det håller jag med om,Men Han kunde ha varit i första plats!;)


Dagens Bild!


Han ser så het ut,Oj det är han redan!;)



Yeesss!

Jag ska få Justin's bok om jag är bra i skolan!,Jag är så jävla glad!



Överlycklig!(L)

Dagens Bild!



Vet inte varför,Älskar den bara!<33

Lite Fakta!


Justin Drew Bieber
, född 1 mars 1994 i stratford, är en sångare från Kanada, som inledde sin professionella karriär på YouTube.

Biebers karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube[1] , möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records.

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-Listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.
Justin var även med i Miley Cyrus Party in the USA vid Much Music Video Awards 2010


Justin & Pattie!

Justin hacka sin mamma's twitter,Pattie Mallette.Där han skrev;

"Luv u justin ur the best son ever.. I'm glad ur so well behaved ur such an angel."

Översättning;

"Älskar dej justin du är den bästa son någonsin..Jag är så glad att du så väluppfostrad en sådan ängel"

Sen twittrade han på sin egen Twitter;

"im so well behaved. @studiomama check your twitter. haha"

Översättning;

"Jag är så väluppfostrad. @studiomama kolla din twitter. haha"





Enligt mej verkar det inte att dom bråkar,Ännu en falsk nyhet?







JB's Twitter; www.twitter.com/justinbieber  Pattie Mallette's twitter; www.twitter.com/studiomama





-True Fan Of Justin Bieber


@JustinBieber


Vad som egentligen hände på laser tag

Michael Kwen är en kompis till Justin och han var med när han var på laser tag och när allt hände mellan han och den 12-åriga killen. Han pratade med E! News om detta och detta säger han är vad som hänt.

Här är vad som egentligen hände:

Kwen säger  att Bieber och pojken avslutade sin laser tag tävling

samtidigt och gick egenom spelets labyrint. Pojken gick till sin far och Justin närmade Kwen. "Han berättade att han oavsiktligt råkade putta på killen när han försökte att fly genom att springa genom honom och hans vänner, " sa Kwen.

Det var ingot knuffade inblandat och ingen använde order "fagott," som det har talats om. Men en sak var sann: Pojkens pappa blev arg (the boy's father's went off).

"Han skrek, som om han var en advokat som sa att Justin misshandlade hans son," sa Kwen om scenen. "Men det var bara ett vanligt spel av Laser Tag, folk kommer alltid att knuffas in i dig."

Källor säger att denna pengar-hungriga vuxen kommer att fortsätta anklaga mot Bieber, troligen hoppas på en snabb lösning och avlöningsdag. 

Men hur som helst, Kwen la till:

"Inget hände faktiskt.. Det är kul hur storyn alltid ändras. Först var det en knuff, sen var det ett hårt slag och nu finns det homofobiska slampor. Men inget av det har faktiskt hänt."






Dagens Bild



Så Gullig Bild,Älskar När Han Skrattar.




When Bieber Smile,Sara Smile!<3


Bilder från Vancouver 19/10

Vill du se bilder på Justin Bieber bilder från Vancouver 19/10


 Klicka HÄR. :)

Justins akustiska album

Justin Bieber har just gjort sin semester så bra att det finns en hel del lyckligare fans. På lördagen meddelade den 16-åriga popstjärnan på sin Twitter att han skulle släppa en akustisk skiva bara för hans fans. Men medan JB fortfarande arbetar med detaljerna har vi redan kommit med våra val för den ultimata låtlistan.

Naturligtvis vill vi alla träffar vara på det - "Baby", "One Time", "One less Lonely Girl" osv - men Justin har antytt att han vill inkludera en duett och / eller en mash- upp på den akustiska CD, som öppnar upp saker till en ny nivå av potentiellt grym musik.

"Nyfiken ... Vilken är din favoritlåt på My World och My World 2,0? Om du kunde remixa valfri låt med en annan artist vem skulle det vara?" Justin tweeted. "Och vem skulle du vilja att jag gör en duett med? Och på vilken låt? Tack."

Självklart, vi dör för att höra att Kanye West samverkan att de två talade om på Twitter. Rapparen följde igenom med en remix av "Runaway Love", men vi vill se Kanye få i studion och kastat ner några färska verser för Bieb s akustisk version av låten.


Visste ni att?

 

* Justin redigerade "Speaking in tounges" videon.
* Ibland när Justin har tråkigt går han in på twitter och "DM"ar fansens "random roliga inlägg".
* Justin saknar ibland hans gamla liv då han bara kunde vara med sina vänner och vara en normal tonåring.
* Justin älskar att logga in och läsa fansens twitter när de inte vet att han är online.
* Han gillar att lägga sin arm runt tjejer för att få dem känna sig trygga.
* Han skulle absolut dejta ett fan, om hon inte är för galen.
* Justin skulle en gång försöka tvätta sina kläder själv, och de blev rosa.
* Det sägs att Ke$ha inte gillar Justin, men vill ändå kyssa honom.
* Justin säger "Oh my gosh" istället för "Oh my god" för han respekterar gud.
* Justin är rädd för etc. stormer och åska.
* Han vill ha en tjej som han kan hålla om när han blir rädd.
* Justin en gång twittrade "SKOLA, hon tror jag jobbar just nu."
* Han är beroende av Willow Smith's sång "Whip My Hair".
* Justin tycker att han är en awesome kyssare.
* En gång gick Justin ute och gick med Jazmyn, då kom det någon paparazzi så han bärde upp henne och sprang iväg.
* En gång när Sean Kingston bärde lila Supra skor skrek Justin "AYO SEAN, you Mr. Kingston, your stealing my purple swag!"
* En tjej en gång frågade Justin hur han kunde vara så het, och han svarade "Jo, du vet. För 16 år sedan, min mamma och pappa och en säng, du vet."
* När Justin skulle gå av från planet i LA slog han i huvudet i dörren.
* Justin en gång försökte spåra ett fan han tyckte var så vacker som var på en av hans konserter.









-True Fan Of Justin Bieber

Justin framme i LAX i LA



Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bild







-True Fan Of Justin Bieber

Dagens Bild



Älskar Den.







-True Fan Of Justin Bieber


Två döda påväg hem efter JB konsert

Blommor placerades på onsdagen nära platsen där två bilar krockade på Harris Road och Lougheed motorväg i Pitt Meadows som dödade ett ungt par.

En tur hem från Justin Bieber konsert på tisdagskvällen blev tragiskt för ett ungt par i Pitt Meadows.

Johnny Oliveira, 21, hade plockat upp sin flickvän, Beckie Dyer, 19, och hennes vän från Justin Biebers konsert i Vancouver.

Innan den tragiska olyckan händer, tappade paret från en vän, Katie Sheppard, och var på väg hem på motorväg när en mötande Toyota sladdade över konkreta median, välte och slog sönder i taket på sin bil.

Johnny och Becky dog båda omedelbart.

Källor sade att en 23-åriga kvinnan körde Toyota och hon fördes till sjukhus med icke-livshotande skador. Flera vittnen rapporterade att kvinnan körde aggressivt före kollisionen.

Enligt den unga kvinnans vän Katie hade paret Johnny och Becky matchande tatueringar förklara deras förhållande.

"Beckie var den typ av vän som du kan prata med om någonting. Hon var omtänksam och utåtriktad. Jag kommer att sakna henne mer och mer för varje dag. Mitt liv kommer aldrig att vara detsamma utan henne. Hon var verkligen en fantastisk tjej." Sa Katie.







-True Fan Of Justin Bieber

Visste ni att?

Visste ni att?

* Justin börjar gråta när han blir för stressad.
* Ryan sade en gång "Jag gillar vita tjejer, Jsutin gillar svarta och Chaz är gay!"
* Justin säger att fansen inspirerar honom till hans sånger.
* Justin låtsades vara Selena Gomez stylist när han busringde henne.
* Justin älskar att säga att han är vit.
* Han har sagt att han märker de tjejer som skriker högst på konserterna.
* Han blir fortfarande nervös när han står framför en vacker tjej.
* Justin är stolt att han kan prata franska, för det är romantiskt.
* Han gillar inte när folk stirrar när han äter.
* Justin har lovat sig själv att aldrig såra sin flickvän.
* När han var i Paris efter Baby musik videon hade kommit ut frågade dem honom om Jasmine V var hans flickvän, och han svarade "Inte för tillfället."
* Justin älskar att flörta med söta tjejer.
* Han älskar att äta godis innan konserterna.
* Justin sa att om det händer något hans flickvän kommer han göra allt för att ta hand om henne.
* Han sa en gång "Tjejer är mitt favoritämne, jag kan prata om dem 24/7!"
* Han vill älska någon som inte använder honom för berömmelsen.
* Han har en vana att slicka sina läppar och sticka ut sin tunga när han dansar.
* Han brukade ta karate lektioner som yngre.
* Justin sa "Jag sparar min oskuld till den rätta tjejen och gifter mig med henne och även lever med henne resten av livet."









-True Fan Of Justin Bieber

Välkommen till min nya blogg!

Hej! Jag heter Sara och har fått den nya sjukdomen Bieber Fever.Jag kommer blogga om Justin Drew Bieber,Jag kommer skriva så mycket jag kan.Hur jag fick Bieber Fever,En av mina kompisar tipsa om honom jag hörde låten One Time och vart förälskad,jag börja lyssna på mer och mer,jag börja kolla på bilder på honom,Videos,Interjuver.Jag börja prata mer och mer om honom,Jag älskar flipen han gör med håret,Jag svimmar nästan när jag ser den.Jag läser och följer allting om honom..Skvaller och allting.Nästan alla mina kompisar gillar honom,och jag skiter i alla som INTE gillar honom,Jag älskar honom och kommer alltid att göra det.Följer honom på Twitter oxå,Och jag läser allt han skriver på Facebook.


Hoppas ni gillar min blogg,Kommentera!



-True Fan Of Justin Bieber

RSS 2.0
Bieber Smile I Smile - -

"Caitlin Beadles"




Det är en tjej som har skrivit en song om Caitlin Beadles,Låten heter "Caitlin Beadles" .Tjejen heter Alyssa Shouse.Texten går till så här;

I personally don't know who you are
what I've come to know is you're a true star
I Found you on youtube just the other day
all the stories made me say no way
I don't know what's true about you
Justin Bieber,
Almost dying
ooh ohh

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think I would've made it
All you've been through
and you're still smiling
Cailtin Beadles, you're who I'm Idolizing

All those other girls well they're jus jealous
when they're telling everyone it's not fair
who really cares wgat they say
you're cooler then them anyway

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think I would've made it
All you've been through
and you're still smiling
Cailtin Beadles, you're who I'm Idolizing

You're funny, super pretty
wish that was me

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think that I would've made it

Has anyone told you, you're an inspiration
'Cause I don't think that I would've made it
All you've been through
and you're still smiling
yeah oh
ooh oh oh yeah
All you've been through
and you're still smiling
Cailtin Beadles, you're who I'm Idolizing

Så sann text,Älskar låten.



Lyssna gärna!


Justin släpper letrådar om uppkommande singel!


Alltså: Justin kommer att släppa en singel tillsammans med en av hans vänner plus en artist vars låtar han brukade göra covers av på youtube förut!

Efter att han skrev detta twittrade Justin en länk till en video där han sjunger with you med Chris Brown & skrev FLASHBACK. Kanske kan det vara Chris då? ;o Vem vännen är kan vi ju bara spekulera i, för om man heter Justin Bieber så har man ju gaaaanska stort kontaktnät med många kändisar i ;). 

Dagens Bild!


Bilder: Angels Stadium, Karlifonien 27/10




Bilder: Premiär av ''Megamind'', L.A 30/10






Boka akustiska albumet


Så här kommer Justins akustiska album se ut som släpps nästa månad!
Här är låtarna som kommer att finnas med:

1.   One Time
2.   Baby
3.   One Less Lonely Girl
4.   Down To Earth
5.   U Smile
6.   Stuck In The Moment
7.   Favorite Girl (Live)
8.   That Should Be Me
9.   Never Say Never - Featuring Jaden Smith
10.   Pray

Som ni ser heter den nya låten Pray, spännande! :D

Här kan man förbeställa skivan, vet dock ingenting hur bra det går från Sverige, och OM det går.


Fan!

Det kommer mer av historian om Caitlin's olycka,Fan vad jag börja gråta! Jag älskar den tjejen,Caitlin Beadles.
Det som har hänt henne är så jävla hemskt,att hon fortfarande ler,det kan jag inte fatta.Jag skulle inte klara det.Jag fattar inte varför alla hatar henne,hon är fan amazing! Om det är nån som alla ska hata är det Jasmine Villegas.Plus är Caitlin så underbar och rolig,Hon är en bara en 16 årig flicka som lever henne liv,det sista hon behöver är hatare.Jag säger bara vad jag tycker,Hon är bäst.Den jag inte gillar är den där Jasmine Villegas.Hon sug!

Love Beadles And Bieber!

Hela Caitlin's Historia,Olyckan

Du kanske redan vet Caitlin Beadles som Justin Biebers ex-flickvän och bästa vän. Nu är det dags att möta de verkliga Caitlin - en modig 16-årig flicka Georgien som överlevde en tragisk båtolycka. Efter att ha fått 6.000 stygn i ena benet, som genomgår otaliga operationer och över ett år av hårda sjukgymnastik, Caitlin berättar hennes inspirerande berättelse för första gången till JSYK. Kom tillbaka varje eftermiddag i veckan för att läsa om Caitlin's smärtsamma erfarenheter och ta reda på vad hon lärt sig om livet och styrkan i hennes egna ord.

Jag har precis börjat mitt första år på gymnasiet och bestämde sig för att tillbringa en helg på min väns sjö hus med sju andra vänner i augusti 2009. Vi hade skitkul. Jag fortsatte att säga till mig själv, "Detta år kommer att vara fantastiskt." Vi tillbringade första dagen ut på sjön skrällande musik, slangar, knä ombordstigning, wakeboarding, och bara ha kul - bara att sätta ditt liv på is, glömmer allt, utom vad som pågick i det ögonblicket.

Två av mina vänner och jag åkte Jet Ski, medan resten av besättningen var på väg att gå ut på sjön i en kanot som skulle dras av en båt. Vi hade skitkul, hoppande vågor, gör munkar och vända alla bort Jet Ski. Vi bläddrade alla Jet Ski över och var i vattnet klaga på hur dåligt vattnet plugga upp våra öron ont, och hur vi hade whiplash. Tänkande som var dåligt, kunde vi inte föreställa oss vad som kommer att ske.

Det är lustigt hur vi kommer att påbörjad en tå, eller har huvudvärk och klagar över det. Men någon är alltid sämre än du, oavsett hur illa något verkar. När vi klättra tillbaka på Jet Ski, fyllde den med vatten så att vi alla hoppade av. Mina andra två vänner var på vänster sida av det medan jag var på rätt. När jag vände på huvudet såg jag båten dra kanoten kommer rakt mot mig. Föraren såg bakom honom, så han såg aldrig mig. Innan jag ens kunde försöka att simma bort från det, kastade jag mitt huvud bakåt. Propellrarna hackade upp mitt vänstra ben, och slet genom mina muskler, nerver, hud, och de stora artären som leder till mitt hjärta.

Den metall stolpe fäst vid propellern gick genom mitt högra ben och bröt min lårben. Jag tittade tillbaka så fort jag blev påkörd, och mina vänner på kanoten körde över mig också. Killen kör båten inte ens visste att han slog mig så han fortsatte att köra.
tittade ner i vattnet och allt jag såg var den röda färgen, precis som i Hajen när hajen rippade någons ben. Jag kunde se mina muskler och hud flyter på vattnet, och jag sa till mig själv att inte titta på mitt ben men gjorde ändå. Jag såg mitt ben i princip av och hackade upp. Jag såg mina ben och varje liten detalj. Jag tittade upp på mina vänners ansikten i kanoten. De hörde duns att träffa något och vände sig runt för att se det röda vattnet. De började gråta hysteriskt, skrika, och panik. Hela tiden jag bara intalade mig själv: "Det är okej. Det är bara en dröm. Jag vaknar upp någon minut. Och även om inte, kan jag använda en av de protetiska benen, eller hur? '

Det var den mest olidlig smärta jag någonsin känt. Föreställ dig någon sågning benet bort i slow motion. Min bästa kompis pappa, som körde båten, kom tillbaka och hoppade i vattnet så fort de insåg att de slog mig. Han plockade upp mig och satte mig på Jet Ski, som var ett mirakel i sig eftersom han inte kan lyfta en arm över huvudet på grund av en tidigare skada.

Han tog mig till bryggan och lade mig ner. Jag kunde inte räta benen eller ens kontrollera dem. Jag såg honom panik och viskar till sin fru att det inte ser bra ut. Jag kunde se att de försöker att inte skrämma mig. Jag stirrade bara på molnen och önskade smärtan skulle försvinna. Jag kände mig blir svagare och svagare, att inte kunna hålla ögonen öppna. Jag kände mig yr, och alla var så suddig och i slow motion. Så mycket som jag ville sluta mina ögon, jag kunde inte. De gjorde mig så pratar jag skulle stanna medveten eftersom jag höll på att förlora så mycket blod av den andra. Inte mycket längre och jag skulle inte ha något blod kvar - skulle jag vara död.

Min bästa vän stod över mig, hålla mig och borsta mitt hår i mitt ansikte. Hon bad, berättade att inte ge upp, och säger att jag var tvungen att stanna med henne. Jag såg på mina andra vänners ansikten - som bad och grät i en cirkel - vetskapen att det fanns en god chans att skulle bli den sista gången jag såg dem. Jag trodde jag skulle dö, men jag var tvungen att hålla på dem eftersom jag inte vill att de ska se mig dö.

Det kändes som vi väntade på ambulansen i timmar. Min kompis föräldrar lindade benen med handdukar och lägga massor av press på dem för att stoppa blödningen. Jag hörde sirenerna komma närmare och närmare. Jag var rädd - rädd att de skulle åsamka ännu mer smärta på mig. Jag antar att jag inte borde ha tittat på alla dessa ER och House episoder.

Eftersom ambulanspersonalen kom springande mot mig, tog jag händerna och bad: "Sätt mig! Knock ut mig! Vänligen sätta mig att sova! " De rusade in mig i ambulansen så vi kunde köra dit en helikopter väntade. Vägen var en ojämn grusväg fylld med stenar, och det var ren tortyr studsar runt i ryggen.

De fick mig in i helikoptern, men det tog riktigt lång tid att lämna, eftersom de inte kunde räta ut mina ben. De slutade med att få slut på gas och fick ta mig till närmaste sjukhus istället, men det sista jag minns var på väg in i helikoptern. Det är för att jag flatlined, vilket innebär att ditt hjärta stannar och du dör. De kunde inte ta mig tillbaka, och faktiskt gav upp och meddelade tid och datum för min död.
Om det inte vore för min "ängel" - en akut medicinsk arbetare i livet flygning helikopter med ett barn i min ålder - jag skulle inte vara här nu berätta min historia. Jag flatlined i helikoptern för att jag förblödde efter skivning min femoralisartären vid olyckan. Mannen arbetar på mig stannade nästan, men denna mamma fick emotionella och bad honom att inte ge upp. Hon riskerade sitt jobb för att rädda mig, och tack och lov var hon framgångsrik.

De tog mig till universitetet i Alabama Birmingham, en kritisk trauma och bränna sjukhus. De rusade genast in mig i kirurgi, och jag vaknade under operationen eftersom jag flatlined igen. De kunde inte ge mig någon mer bedövning eftersom det inte var en 99 procents chans att jag inte skulle vakna.

Jag var vaken och alert för hela operationen. Jag kunde inte röra sig, kunde inte blinka, kunde inte prata. Jag försökte skrika, men jag fick medicin för att förlama mig. Jag kunde höra dem säga: 'Vi kommer att behöva ta hennes ben. Okej, vi kommer att amputera det. " Tänk hur illa jag var arg på denna punkt. De skulle amputera benet och jag var vaken! Heck nej! Jag bad dem att inte ta mitt ben, men det hjälpte inte eftersom de inte kunde höra mig. Det var som att ha en yttre kroppen-upplevelse.

Jag kunde höra dem säga att det fanns inget sätt jag någonsin skulle gå igen, eller leva ett normalt liv med eller utan ben. Mina föräldrar väntade utanför och arg för att de inte visste om jag skulle komma ur kirurgi levande. Läkarna sa till dem att de gjorde det bästa de kunde, men det såg inte bra ut. De körde två timmar efter att få ett samtal att jag var sårad. De hade ingen aning om hur extrema mina skador var och nu de mötte aldrig se sina flickan igen.

Jag minns att vakna upp ett par dagar efter operationen, och jag var ensam i ett rum med vita väggar. Jag kunde inte prata eller röra sig en tum. Jag hade en andningsslangen, och de skar upp mina revben och införas två bröst rör. Jag hade en linje i mitt bröst pumpa blod tillbaka till mig. Jag hade över 6000 stygn i ena benet och en stav i det andra benet som går från min höft till mitt knä. Jag hade flera blodtransfusioner och krävde över 20 enheter blod.

Ändå var min kirurg fantastisk och kan reparera mina nerver, muskler och arb mitt ben ihop igen. Ingen av de nerver i mitt vänstra ben är helt reparerad, och när jag går för mycket det sväller riktigt stort. Det är lätt för mig att få blodproppar, som min lunga, mage och lever hade kollapsat.

Dagarna gick, som kändes som månader. Jag var rädd. Rädd för smärta. Rädd för vad framtiden av mitt liv skulle bli. Det kändes som jag knappt såg mina föräldrar när jag var i intensivvård. När människor kom i mitt rum, höll jag brukar mina ögon stängda. De trodde jag sov, men jag var verkligen lyssna på alla de dåliga nyheterna. Jag minns bara ett fåtal människor att se mig i ICU, trots massor av folk kom. Min bästa vän skulle inte lämna min sida, och att se hennes tårar fick mitt hjärta att bryta, eftersom jag aldrig hade sett henne gråta förr. Min väns pappa, som stannade båten och dök ner i vattnet, besökte även mig. Jag kunde inte prata, men jag stoppas i munnen "hjälte" till honom för att rädda mitt liv.

Det var så hårt att inte kunna prata. De hade en slang ner halsen som i stort sett andades för mig. Jag kunde inte kommunicera alls. Den person som jag mest minns på besök hos mig var någon verkligen speciell för mig. Någon jag var arg på, någon som jag sårat, någon som sårat mig. Våra sista ord var mycket hatiska och bara ser deras ansikte fick mig att inse något - alla kan åka iväg på någon sekund.
Jag började skriva enkla ord eftersom jag inte kunde prata. Smärtan kändes som att det bara var värre. Veckorna gick och de flyttade mig till en annan våning. Folk kunde besöka mig när som helst nu, men jag kunde fortfarande inte röra sig så jag tillbringade hela dagen i sängen.

Jag grät flesta dagar eftersom jag ville komma därifrån. Jag ville ha något för smärtan. Jag var trött på att vara sina mänskliga stift kudde. Varje kväll skulle de dra blod, och var tredje dag var jag tvungen att få en ny IV utan att vara bedövad. Jag började få liggsår.

Jag skulle bli galen, men varje dag jag började bli mer lik mig själv. Några av tjejerna från sjön kom och såg mig, så jag bestämde mig för att spela ett litet skämt på dem eftersom jag är en sådan upptågsmakare!

Jag var i sängen, oförmögen att röra sig, och man kunde knappt höra min röst. Alla bara stod där och såg på mig med tårar i ögonen. Jag hatade alla är så sorgligt. Min mamma frågade mig, "Caitlin, vet du vilka dessa människor är?" Ja. "Vet du deras namn?" frågade hon, och jag stammade, "Maarrgaret, Nancy, Katiee." Det var inte mina vänners namn, och efter att alla tittade på min mamma som de var på väg att gråta, sade jag, 'Jag jävlas med ya'll! " Jag ville bara se dem le!

Dagarna gick, mer operationer hände, och jag fick en blandning av goda och dåliga nyheter. Jag kunde överföra till rehab golvet i ett sjukhus jag tillbringade tid i innan. Jag hade ett schema, och varje dag arbetade jag min rumpa av. Jag var tvungen att lära sig att röra benen och gå igen. De hade väcka mig vid 7 på morgonen för styrketräning klass. Även om det gick mig på nerverna hur de skulle pråm i, tur ljus som lyser på, och dra lakanen från mig, visste jag att detta var verkligen viktigt. Jag bad om £ 5 vikter, men fick beskedet, "Sweetie, det är för mycket för dig. Låt oss gå med £ 1 vikt. " Jag trodde det var riktigt roligt.

Jag var tvungen att få ett skott i magen två gånger om dagen. Det gjorde ont värre än att få ditt blod dras. Jag frågade läkaren när den skulle sluta, och han sa när jag började gå. Jag var fast besluten att stoppa dessa skott, så varje dag jag skulle ta några steg med rollatorn, långsamt bättre. Veckorna gick, och jag började ta mer och mer steg.
Slutligen kunde jag gå hem efter nästan tre månader på sjukhuset. Jag är fortfarande gör sjukgymnastik tre gånger i veckan, så jag ska kunna gå 100 procent igen och få min styrka och muskler tillbaka. Jag har lymfödem i mitt vänstra ben, vilket orsakar svullnad, så jag har att bära denna fula slang. Jag har ingen känsla i mitt vänstra ben eftersom alla mina nerver var cut. Jag kan inte gå för avstånd eller mina ben stängas av. Ovanpå allt detta jag har Crohns sjukdom, dåliga sura uppstötningar, artrit, och några andra saker. Ändå fortsätter jag att driva igenom.

Hela denna erfarenhet har gjort mig till en mer andlig person. Många av er säger: "Det finns inget sätt någon kunde vara så nära Gud." Tja när du har gått igenom vad jag har, blir du mycket nära. Jag garanterar att om det inte vore för Gud och så många människor ber för mig, skulle jag vara död nu. Ja, får jag frustrerad, och ibland får jag arg och frågar: "Varför? Varför sker detta? " Jag är fortfarande på vägen till återhämtning, och det finns dagar då jag bryter ner och bara vill ge upp, men allt är möjligt med Gud på din sida.

Mitt liv förändrades helt och hållet från denna olycka. Jag gillar inte att folk tittar på mig och säger att jag är annorlunda för att jag har fula ärr på benen, eller jag sitter i rullstol ibland. Jag vill bara må bra och inte tänka på vad jag inte kan göra längre. Jag är inte en cheerleader, tennisspelare, ryttare, och jag är inte en rak en student. Jag kan inte leva ut min gamla drömmar, eller njuta av saker jag brukade älska. Saker kommer inte lätt för mig längre - jag kämpa för att komma ur sängen varje morgon.

Men jag tror jag gick igenom det här av en anledning, och Gud kommer att använda mig en dag på grund av det. Jag hoppas att min olycka uppmuntrar många andra unga flickor att framhärda genom vad de utmaningar de står inför. Det får mig att le att tro att mitt mod och styrka kommer att hjälpa så många andra att vara starka också.



Caitlin Beadles - Justin's Ex - YouTube Komiker - Twitter









Caitlin Beadles nya romans?

Caitlin Beadles twittrade:

 ":)) having fun http://twitpic.com/32ce5j "







Tror ni hon har fått en ny romans? Nej tror inte jag.. detta är nog inspelningen till Paytons nya musikvideo. Hon skulle ju spela ''boyfriend stealer''. Men man vet ju aldrig haha.

Caitlin Beadles i Payton Rae's musikvideo?

Payton Rae, som är väldigt bra vän med Caitlin Beadles.  Ska göra sin första musikvideo tillsammans med Caitlin Beadles!



Det här är Payton Rae, Caitlin Beadles bästavän.


 Caitlin Twittarde;

"On the way whit @paytonraemusic to Go film her first music video!:) well this will be fun! I'm exited!!!:D"


"I have to play the boyfriend stealer...Lol but @paytonraemusic is doing amazing! We went so close to a bull! Scary stuff! Lol"


Jag undrar hur resultatet blir!,Hoppas det blir roligt!


Justin bieber, Will smith, Jaden Smith, Selena gomez och Kenny

Igår var Justin bieber, Will smith, Jaden Smith, Selena gomez och Kenny på en amerikansk fotbollsmatch. Fotbollsmatchen var i någon vanlig skola där det såklart fanns fans som gillade Justin Bieber. Vem skulle gissa att alla dom här stora kändisarna skulle gå på någon vanlig skola för att kolla på en fotbollsmatch? Nej men det var för Jaden Smiths äldre bror spelade i ett av lagen som skulle spela där, oaks christain. Ett av Justins fans som var där på matchen utan medvetet veta att alla dom här stora kändisarna skulle vara där, tog lite kort på dom;




Hon berättar bl.a. att Jaden ställde sig upp och skrek att folk skulle sluta ta kort på Justin.



Justin twittrade också till denna tjejen ;



Caitlin Beadles twittrar:



Jag tror att det handlar om JB,Men jag älskar Caitlin, Så jag bryr mej inte så mycket om vad hon twittrar.Hon får väl gilla Justin om hon vill,Dom hade faktist en historia till sammans.Och dom är jätte bra kompisar,Blir Justin ihop med någon blir jag glad om det inte är Jasmine Jäveln!,Gud vah jag hatar henne!

Justin försvarar sig?



Detta är ganska gammalt, mars 15, men jag ville lägga upp det ändå.På tiden att han började försvara sig!

Gud Vah Gulliga!

Gud vah Gulliga!;*

längst upp till vänster är Justin bieber, bredvid Justin är det Ryan butler,Sedan längst ner till vänster är Chaz Somers, bredvid Chaz Somers är Christian Beadles.


Jasmine Villegas

Någon kommenterade det här, på ett youtube-clip av Jasmine villegas; 

''@Fungused
15 timmar sedan

at the soundcheck in vancouver
jasmine v said she has her eye on someone else right now,
she is NOT dating Justin. people heard it out of their own ears october 19th.''



Ni får ju själva dömma om det är sant eller inte..Men jag tycker verkligen inte om henne.


Caitlin Beadles twittrar:


Hm, undrar vilken ''vacker'' kille det var? Hon är ju trots allt på Justins tour nu med Christian..

Chaz somers twittrar;


Hm? Har det blivit lite drama mellan Chaz och hans flickvän Sadie? Vi får väl se


Justin Bieber And Caitlin Beadles




Justin Biebrs ex-GF Caitlin Beadles driving his Range Rover. From Madison: They are still rumored to like each other, but they keep it a secret. Leaving the DMV.. Everyone swarmed their car, it's sweet that he let's her drive his car :)

4 nomineringar i AMA till JB

Stjärnan's makt på den kommande American Music Awards fick just hoppade upp ett snäpp - eller 20. Utöver den tidigare aviserade prestanda från Christina Aguilera, i november 21 visar på Nokia Theatre i Los Angeles kommer innehålla debut AMA framträdanden från tre av musik hetaste unga stjärnor.

Justin Bieber, Katy Perry och Ke$ha kommer alla att uppträda på mässan tillsammans med en förteckning över veteran handlingar inklusive Bon Jovi, Pink och Usher. Passande nog är alla tre nybörjare också nominerad till årets artist, en kategori som har tunga hitters Eminem och Lady Gaga också. Em och Lady Antebellum leda alla nominerade med fem vardera.

"Som en småstads kille från Kanada, jag aldrig trodde att jag skulle bli nominerad till intermätningsmetoderna, än mindre att uppträda på utställningen," sa Bieber, enligt Associated Press, som tillade att den 16-åriga bekände att känna "extremt ödmjuk och hedrad" av inbjudan att spela föreställningen.

Fler presentatörer och artister kommer att meddelas i kommande veckorna.

"Justin, Katy och Ke$ha har varit på toppen av listorna under hela året. Vi är glada att se var och en av dem göra egna AMA historia", AMA producent Larry Klein sade i ett uttalande tillkännager tillägg. Bieber är nominerad i fyra kategorier totalt, medan Ke $ ha och Perry är upp till tre priser.

Vinnarna kommer att fastställas genom online-omröstning på AMA.ABC.com.


EMA 2010

Glöm inte EMA 2010. Sänds live i Sverige kl. 21:00 nästa söndag, den 7 November. Röda mattan startar 20:00. Jag ska självklart kika, ska du? :)

Rösta på Justin...!

Best New Act.
Best Male.
Best Push Act.

Klicka HÄR, för att komma till röst sidan.


Bilder: Live i Anaheim, Karlifonien 27/10







Justin's senaste status updatering på FB


Det står: LA was SICK!!! USHER, JADEN, SEAN, Jessica, and even my lil sis WILLOW SMITH!!! WE SHUT IT DOWN!!! LOVE YALL!

Översättning: LA var sjukt!!! USHER, JADEN, SEAN, Jessica och också min lilla syster WILLOW SMITH!!! VI ÄGDE DET!!! ÄLSKAR ER ALLA!


Dagens Bild!


Ang. Down To Earth

Det har varit lite struligt i bloggen ang. Justins låt Down To Earth.  I sin bok skriver han att hans föräldrar separerade när han var 10 månader. Och fick då lite halvdålig kontakt med hans pappa. Så han är uppvuxen med mamma Pattie och mormor och morfar då hon jobbade mycket och de var barnvakt. Pattie hade 4 st jobb så att hon och Justin skulle ha råd med mat och boende. Ju längre tiden gick så har han fått bättre kontakt med sin pappa och hans nya familj. Låten ''Down To Earth'' är skriven och separationen och låten ''Were are you now'' är skriven till Justin's pappa. Han har skrivit båda låtarna själv för några år sedan. :)


Visste ni att Justin..?


♥ Justin tycker uggs är fult?
♥ Hans privata youtube konto heter Kidrauhl?
♥ Att han bara dejtat 1 bolodin, alla andra är brunetter?
♥ Han gillar tjejer med långt hår?
♥ Han tycker han klär i lila?
♥ Justin reser hellre med sin buss än med plan, hans mamma tycker tvärtom?
♥ Han har gjort 5.624 tweets?
♥ Han inte har ångrat något han gjort?
♥ Han står upp för den han är och är stolt över sig själv?
♥ Låten ''Never let you go'' är till Catlyn?
♥ Jasmine V följer inte Pattie på Twitter?


Dagens Bild!


Justin uppträder @ World Series 3 med akustisk version av NSN imorgon!

Imorgon, lördag är det World Series 3 - finalen i den amerikanska baseball-ligan. Innan matchen är det är förshow och vem ska uppträda där om inte Justin?
Han ska framföra en ny akustisk version & video av Never Say Never som kommer att finnas på hans nya akustiska album! :D
Videon filmades i Angels Stadium och Justin hade på sig kläder som represtenterar båda lagen i finalen (se den freaking heta bilden ;)).
Om du nu råkar ha FOX så sänds det 6:30 PM Eastern Time imorgon kväll alltså!

Dagens Bild!



Love it!

Olala Justin?






Verka som att Justin Var intresserad av tjejen!..haha..Kolla på honom!

Anna Anka har Bieber Fever!



Familjen Anka har tydligen Bieberfever! Videon ovan postades på msn.se och är på när familjen är utanför en Justin Bieber konsert! :) Klicka på bilden ovan för att komma till videon.




Kommer Justin att gråta?


Såg ni denna delen i trailern av "never say never" ? Jag tror att han gråter, men vad vet jag? Han kanske bara gnuggar händerna i ögonen för att han är trött eller något. Kanske handlar det om Caitlin? Eftersom att det är Christian Beadles och deras mamma på bilden brevid Justin. Well.. vi får veta svaret när filmen kommer ut.


VI ALLA VET JU ATT JUSTIN ÄLSKAR ATT FLIRTA..



han kunde inte ens motstå att göra det på matchen han var på.. haha..Bild 1 var så skön!<33

JUSTIN PÅ Z100 JINGLE BALL 2010

Jingle Ball 2010 kommer att hållas fredagen den 10 december på Madison Square Garden. All Star-lineupen inkluderar Katy Perry, Justin Bieber, BIR, Bruno Mars, Enrique Iglesias, Michael Bublé, Paramore, Selena Gomez, Travie McCoy och Taio Cruz. Särskilda gästvärdar kommer att omfatta Kim Kardashian, Sean Kingston, Jay Sean, Flo Rida, Just Jared, Emily Osment, Jesse McCartney och mycket mer! Z100 PD Sharon Dastur konstaterade, "Detta är ett av de mest varierande Z100 Jingle Ball line-ups vi någonsin haft! Med 10 artisterr och speciella gäster, var annars kan du se Katy Perry, Paramore, Justin Bieber, och Michael Bublé  på samma scen på en natt? "
Biljetter kommer att säljas exklusivt till ZVIP medlemmar via Ticketmaster start Måndag, 1 november kl 04:00 Alla ytterligare biljetter som kommer att säljas till allmänheten börjar Tisdag, 2 november.

Justin "Jag vill klippa av mig håret"




Klicka här för att komma till artiklen.




Int Fan får han klippa håret!,De sug om det händer..Han får inte det för mej!,Älskar han frisyr..vill inte att det ska bort!



Vad tycker ni läsare?

Autograf från Justin!



Sofi skickade ett fanbrev till Justin den 27/8 och fick idag tillbaka en bild med Justins autograf på! Hur häftigt är inte det!? Alltså funkar den här adressen som vi har postat innan:

Justin Bieber
c/o Island Def Jam Group.
Worldwide Plaza
825 8th Ave.
28th Fl.
New York, NY 10019
USA


Vill du också skicka brev till Justin? Klicka dig in HÄR och läs först om du är osäker på hur du ska göra!









Avundsjuk är bara förnamnet.


Stöd Rosa Bandet 2010!

Stöd Rosa Bandet 2010!,Det Gör Jag,Det Vore Bra Om Du Gjorde Det!<3  


Tack I För Väg!:)




Bieber Love To U All!:*(L)

Dagens Bild!




Så skön bild!

Justin har skrivit en låt om trötthet...?

Justins mamma twittrar:

...Eller vadå? ;o haha!

Svenska: "Jag är trött. Går och lägger mig snart. Men först, en letråd till Justins nya låt som finns ute på walmart 23 november, det är precis så som jag känner mig just nu..."


Justin är född..

Dag: 1 mars
År: 1994
Tid: 00:56 
Var: I Stratford, Kanada.



Jag fick en fråga på msn av en läsare,När,och vilken tid är Justin född?  Så där har du det,Hoppas du vart nöjd!



Pussar!


Variety's 4th Annual Power Of Youth Event 24/10





För fler bilder klicka HÄR. :)

Justin avslöjade allt på Twitter!

Tånårsidolen Justin Bieber tog till Twitter för att avslöja att den 23 November skulle ett akustiskt album av My Morld 2.0 släppas, som även kommer inehålla helt nytt material. ''Den 23 Novermber släpps det akustiska albumet. Ta det tillbaka till hur vi började. Sprid ordet", skrev han.

Projektet kommer troligen att stöta upp en dag till måndag, 22 november till kämpa mot utsläpp från Kanye West (My Beautiful Dark Twisted Fantasy), Nicki Minaj (Pink fredag), Jay-Z (The Hits Collection Vol. 1), Ne-Yo (Vågen Scale), Lloyd Banks (HFM 2), Ke $ ha (Cannibal) och mycket mer.

Pop sensation sista studio försök My World 2,0 öppnades kl nr 1 med en försäljning på 283.000 exemplar under sin första vecka efter release.

En till Justin dikt

As you walked by, all the girls said wow.
You said : What´s up?
They said : you´re so hot ♥


Justin dikt

As we were walking to the car I could see in your eyes that something was wrong.
I asked you : are u okey?
and u answered : I just hate it when people call me gay




LEVANDE BILDER [ gifs ]

Christian Beadles och JB:)





Säg gärna vilken/vilka ni tycker om mest,jag tycker om dom här;



Men mest den här^


JUSTIN VILL VARA MED I JURYN PÅ X-FACTOR


Ex "American Idol" domaren Simon Cowell förbereder sig för att hans "UK" hit "The X Factor" ska visas i USA - och han sa att han redan hade en del stora stjärnor att fråga om att bli en del av det ... inklusive Justin Bieber!

"Han [Justin Bieber] är villig att vara med och dömma några av avsnittena " sa Cowell.

Simon Cowell sa till "Extra" : "Vi hade ett samtal från någon nu i helgen, en mycket väl känd som ur det blå ville vara domare på showen. Och det är en av den mest kända artisten i världen. "

 

Source: - Warnerbros





Jag vet att jag redan har skrivit om det,men i den här inlägget förklarar jag bättre.


TJEJ GÅR TILL JB-KONSERT IKLÄDD EN BRUDKLÄNNING


Står inte direkt någon fakta om detta , men denna tjej gick till en justin bieber - konsert iklädd en brud-klänning. Troligtvis vill hon att Justin ska bli hennes man!
Jadu , bruden. Vem vill inte vakna upp brevid Justin varje morgon ? ;)
Vad tycker ni, har hon gått lite över gränsen här?

Bilder: Live i Kalinornien 22/10









Vill du se fler bilder? Klicka HÄR. :)


Dagens Bild!


Aww!;*

Visste ni att Justin..?


♥ Pattie är #1 och Jazmyn #2?
♥ Han sover alltid med sin nalle, med den känner han sig bekvän och trygg?
♥ Pattie älskar Justins bok?
♥ När att fan frågat Justin om varför han är så het har han svarat: ''För 16 år sedan var det min mamma & pappa & en säng, resten vet du nog själv''.
♥ Han blev medlem på Twitter 28 Mars 2009?
♥ Gör allt i sista sekund?
♥ Måste skicka bilder på hans outfit till sin ”swagger coach” Ryan och få godkänt om de är ifrån varandra?
♥ Tycker det är fint när tjejer har lösögonfransar?
♥ Älskar när hans fans försvarar han?


@JustinBieber



Bilden Han Twittrade;



OMG Sjukt snygga 3D glasögon!:O


Och en månad kvar till hans nya album!!:D Längtar som fan!!

Dagens Bild!



Never Say Never!

Från Justin's bok

Enligt JB's nya bok: Första steg 2 forever: My Story, sade han: ''Om någon knuffade mig, knuffade jag tillbaka hårdare''. Justin sa han fick veta att mentaliteten från sin pappa, Jeremy som en gång var en professionell brottare.

I sin bok fortsätter Bieber med att säga hur han var tvungen att hantera sig själv i flera slagsmål skolgården och eftersom han var mindre än de flesta andra pojkar i skolan hade han lära sig att slå tillbaka.

Han skriver:

"Precis som jag har inget att bevisa för hatare som försöker riva ner mig nu.
Jag är inte en fighter av naturen, men om jag tror på något, jag står jag upp för det. Om någon pratade skit om mina vänner eller min mamma, skulle jag låta dem veta att det inte var coolt. Om någon knuffade mig, knuffade jag tillbaka hårdare'' (sidan 79).


35 inlägg,Mer läsare,Fler kommentarer!

Jag skaffa bloggen igår och jag har redan skrivit 35 inlägg,Bra upptatering vah? Jag börja få mer läsare,Och kommentarer ska fråga en av mina kompisar om hon kan göra en header åt mej,Men upptateringen fortsätter som den är nu!,Men kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om!


Bieber Luv To All Of You!<3



Dagens Bild!



Het!

Det var en gång en tjej som fråga han;

 
"Varför är du så het?"


och Justin svara;


 "Min mamma och pappa och en säng,du vet"



haha!!,Lite kul svar!

Justin...


Gammla lag.

Han är bland dom som sitter ner,Ser ni Tjejen i vänster killen som sitter brevid henne är Justin!,Gullig(L)

Bilder!













Nu får han fan sluta,jag håller på att döö!,Snygg,Het..Sara Gilla!;)

Visste ni att Justin..?


♥ gillar att göra akustiska versioner av sina låtar eftersom han tycker att de betyder mer när de sjungs med en gitarr?
♥ gillar inte när tjejer tycker om honom bara för att han är känd? han vill ha en tjej som gillar honom för den han är.
♥ ibland blir rädd för att han ska trilla av scenen när han uppträder?
♥ sa en gång till ett fan: "Hi precious how are you?" - aaawww!
♥'s låt "Where are you now" är skriven till hans pappa?
♥ hatar att bli frågad samma frågor på intervjuer så som "hur blev du upptäckt?" det har han ju redan svarat på miljontals gånger!
♥ har sålt fler kopior av hans album på en vecka än vad Jonas Brothers gjorde på ett år?
♥ använder solglasögon för att kunna checka in tjejer? ;)


Visste ni att Justin..?


♥ 's meet & greet på konserter är så korta som 1. "hey" 2. Le för kameran 3. Buh-bye Bieber?
♥ alltid är med en förälder var han än är? Om han inte är med den ena så är han med den andra.
♥ har blivit misstagen för att vara ... Justin Bieber? Yep, tjejer har kommit fram till honom och sagt något i stil med "du är väldigt lik Justin Bieber!"
♥ skriker som en tjej när han åker berg-och-dalbana?
♥ sa att nästan varje gång han åker och shoppar så blir han erbjuden gratis kläder?
♥ önskar att han kunde flyga och läsa tjejers tankar?
♥ blev frågad av ett fan en gång: "Pratar du spanska?" och han svarade "ALOHA!"? haha, fel språk Justin :)
♥ tycker att det är konstigt att tjejer blöder en gång i månaden utan att dö? HAHA! xD
♥ har sagt att han aldrig skulle såra en tjej efter att ha sett vad hans mamma har gått igenom?
♥ 's syster Jazmyn grät i en vecka efter att han hade åkt iväg på sin turné?
♥ gillar tjejer som har Converse eftersom han tycker att det matchar hans Supra skor?
♥ älskar när hans fans försvarar honom?
♥ älskar när tjejer skrattar åt hans skämt?


Visste ni att Justin..?


♥ hatar att vakna tidigt?
♥ 's pappa sägs ha blivit arresterad ett par gånger när han var runt 18-19 år?
♥ KANSKE kommer att vara shirtless i sin film? xD
♥ 's film max kommer vara 90 minuter?
♥ älskar TWIX?
♥ älskar att sjunga "Pants on the ground" och gör det varje gång han får chansen?
♥ tycker om att ta hans fingrar igenom håret på tjejen han kysser?
♥ har ramlat av sin segway några gånger?
♥ är svag för tjejer som säger "please" och "peace out"?


Visste ni att Justin..?


♥ Blir klar på cirka 20-30 minuter på morgonen?
♥ Har en vana att sticka ut sin tunga när han dansar? xd
♥'s favorit paj är äppelpaj?
♥ sägs ha tjänat 3 miljoner dollar för att han är ett ansikte för Proactiv under loppet av två år?
♥ 's film (enligt regissören) inte kommer att innehålla några skådespelsscener? , alltså så kommer allt vara på riktigt & bara inspelat.
♥ har träffat precis alla kändisar han har velat träffa?
♥ blir attraherad av långa ögonfransar och fina ögon på tjejer?
♥ biter sig i läppen när han ser en snygg tjej?
♥ känner sig obekväm när han skämtar och det inte är någon som skrattar?
♥ tror på kärlek vid första ögonkastet?
♥'s favvo romantikfilm är  "A Walk To Remember"?

Visste ni att Justin..?


♥ Äger ett par gucci-skor värda ca 3,800 kr?

♥ Älskar när en tjej kysser han på halsen? (;

♥ På morgonen duschar, borstar tänderna, klär på sig, äter och kollar på sig själv i spegeln och säger ”yeaaaah man”, haha :D

♥ Sa en gång: ”Jag bryr mig inte om min tjej är lite pervers, jag menar jag vill ju ha roligt med henne” hahahah

♥ Gillar inte katter så mycket för att han en gång drömde att en katt bet honom?

♥ Kallar alla beliebers för sina flickvänner! :D

♥ Har två teddybjörnar, en vid namn Mr. Bear och en Willis! Haha

♥ Använder colgate-tandkräm!

♥ Pratade mycket i skolan så han hamnade i problem?

♥ Hade 1,000,000 followers på twitter den 30 Januari 2010?

♥ Måste skicka bilder på hans outfit till sin ”swagger coach” Ryan och få godkänt om de är ifrån varandra? :p


Visste ni att Justin..?


♥ skriver och spelar alla instrument med vänster hand men kastar och spelar golf med höger?
♥ 's första konsert han någonsin gick på var för ett kanadensiskt band som heter Tragically Hip?
♥ 's favoritgodis inte längre är "Sour Patch Kids" eftersom han får det för ofta av sina fans?
♥ är rädd för spindlar?
♥ älskar när tjejer har på sig blått?
♥ gör allting i sista sekund?

Visste ni att Justin..?


♥ Vill ha en tjej som inte blir avundsjuk när han flirtar med sina fans?
♥ Inte gillar att alla kan hans namn längre, han hatar att inte kunna ha ett privatliv..?
♥ En gång sa "Om jag verkligen gillar en tjej, så blir jag nervös."
♥ Har en tröja där det står "I ♥ Girls" ?
♥ Vill ha Robert Pattinson som sin högra hand, när de letar efter tjejer?
♥ Har döpt sin bil till Lisa, hans cykel till Holly, hans laptop till Wekma, hans hårtork till Jeremy och hans tandborste till Bob ? :)
♥ Älskar när en tjej håller honom i handen när de går?
♥ Tycker om att vissla till tjejer från hans fönster när han är i stan?
♥ 's telefonsvarare brukade säga ""leave your message after the Bieber" ?
♥ Tycker att han ser ganska vanlig ut?
♥ Blev utbjuden av en kille en gång?
♥ har sagt "Girls are crazy! But I love them!" ?
♥'s nya album sägs ska kallas "My World 6.9" ?

Visste ni att Justin..?

♥ inte gillar tjejer som röker?
♥ blev medlem på twitter den 28 Mars 2009?
♥ 's mamma sover i ett eget rum på hotell för hon tycker att Justin är hyper och irriterande på kvällen?
♥ är 80% av alla ikoner på twitter?
♥ älskar att sätta sin arm runt tjejer för att få dem att känna sig bekvämare?
♥ får dejta så länge det inte stör hans musikkarriär, enligt hans mamma?
♥ En gång twittrade "SHAKE THAT LAFFY TAFFY" men raderade det sen eftersom han fick för mycket respons av perviga beliebers? Haha xD
♥ Fick sin hund från ett fan?
♥ vägde 3,17 kg när han föddes?
♥ och Jasmine V har enligt källor setts hålla hand under repetitionerna?
♥ en gång sa: "Before i was famous i saw a hot girl walking on the street so i took a picture and she turned round and saw!" ?
♥ 's mamma tror att Jasmine V bara utnyttjar Justin för att hon själv ska bli ännu kändare?

NYTT ALBUM AV JUSTIN I NOVEMBER!!

"Det här med ett akustiskt album låter rätt. Jag kommer att sätta något nytt på det också. Jag tycker att vi ska släppa det här albumet nästa månad. Tankar?"


Justins akustiska album kommer alltså att släppas i november (tror inte att han skulle skriva så här annars)! :D


Haha!



Hahaha!!


Justin kommer uppträda på AMA!


Inte nog med att Justin har blivit nominerad i ett flertal kategorier i American Music Awards han ska även uppträda där! Galan sänds live från Nokia Theather i Los Angeles 21 november på ABC, för att rösta på Justin i de fyra kategorierna han är nominerad i -
klicka här.





Längtar dit!:)

Vår nya Karate mästare?






Justin visar sina karate skills på sin konsert i Vancouver...

Skulle inte vilja träffa honom då...Han ser lite galen ut..xD

Aftonbladet: "Hon stängs ute från hans liv"


Justin i "The X Factor"?

Simon Cowell som är känd från American Idol men även brittiska The X Factor planerar att ta vidare just The X Factor till USA efter att det har blivit en succé i Storbrittanien.
Simon vill ha en rad kända gästdomare med, och till dem hör Justin Bieber!
"Justin placerar sig själv långt fram för att döma i några avsnitt" säger han.

The X Factor planeras ha premiär i September 2011 i USA.

- disneydreaming.com



Det måste känns konstigt för dom att få kritik av en 17 åring kille,Han kommer vara det då han ska vara med.

Justin nummer 7 på listan - "Sexiest Man Of The Year"


Glamour's Sexiest Man Of The Year lista topp 10:

1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9 Hayden Christensen
10. Channing Tatum




Det håller jag med om,Men Han kunde ha varit i första plats!;)


Dagens Bild!


Han ser så het ut,Oj det är han redan!;)



Yeesss!

Jag ska få Justin's bok om jag är bra i skolan!,Jag är så jävla glad!



Överlycklig!(L)

Dagens Bild!



Vet inte varför,Älskar den bara!<33

Lite Fakta!


Justin Drew Bieber
, född 1 mars 1994 i stratford, är en sångare från Kanada, som inledde sin professionella karriär på YouTube.

Biebers karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube[1] , möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records.

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-Listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.
Justin var även med i Miley Cyrus Party in the USA vid Much Music Video Awards 2010


Justin & Pattie!

Justin hacka sin mamma's twitter,Pattie Mallette.Där han skrev;

"Luv u justin ur the best son ever.. I'm glad ur so well behaved ur such an angel."

Översättning;

"Älskar dej justin du är den bästa son någonsin..Jag är så glad att du så väluppfostrad en sådan ängel"

Sen twittrade han på sin egen Twitter;

"im so well behaved. @studiomama check your twitter. haha"

Översättning;

"Jag är så väluppfostrad. @studiomama kolla din twitter. haha"





Enligt mej verkar det inte att dom bråkar,Ännu en falsk nyhet?







JB's Twitter; www.twitter.com/justinbieber  Pattie Mallette's twitter; www.twitter.com/studiomama





-True Fan Of Justin Bieber


@JustinBieber


Vad som egentligen hände på laser tag

Michael Kwen är en kompis till Justin och han var med när han var på laser tag och när allt hände mellan han och den 12-åriga killen. Han pratade med E! News om detta och detta säger han är vad som hänt.

Här är vad som egentligen hände:

Kwen säger  att Bieber och pojken avslutade sin laser tag tävling

samtidigt och gick egenom spelets labyrint. Pojken gick till sin far och Justin närmade Kwen. "Han berättade att han oavsiktligt råkade putta på killen när han försökte att fly genom att springa genom honom och hans vänner, " sa Kwen.

Det var ingot knuffade inblandat och ingen använde order "fagott," som det har talats om. Men en sak var sann: Pojkens pappa blev arg (the boy's father's went off).

"Han skrek, som om han var en advokat som sa att Justin misshandlade hans son," sa Kwen om scenen. "Men det var bara ett vanligt spel av Laser Tag, folk kommer alltid att knuffas in i dig."

Källor säger att denna pengar-hungriga vuxen kommer att fortsätta anklaga mot Bieber, troligen hoppas på en snabb lösning och avlöningsdag. 

Men hur som helst, Kwen la till:

"Inget hände faktiskt.. Det är kul hur storyn alltid ändras. Först var det en knuff, sen var det ett hårt slag och nu finns det homofobiska slampor. Men inget av det har faktiskt hänt."






Dagens Bild



Så Gullig Bild,Älskar När Han Skrattar.




When Bieber Smile,Sara Smile!<3


Bilder från Vancouver 19/10

Vill du se bilder på Justin Bieber bilder från Vancouver 19/10


 Klicka HÄR. :)

Justins akustiska album

Justin Bieber har just gjort sin semester så bra att det finns en hel del lyckligare fans. På lördagen meddelade den 16-åriga popstjärnan på sin Twitter att han skulle släppa en akustisk skiva bara för hans fans. Men medan JB fortfarande arbetar med detaljerna har vi redan kommit med våra val för den ultimata låtlistan.

Naturligtvis vill vi alla träffar vara på det - "Baby", "One Time", "One less Lonely Girl" osv - men Justin har antytt att han vill inkludera en duett och / eller en mash- upp på den akustiska CD, som öppnar upp saker till en ny nivå av potentiellt grym musik.

"Nyfiken ... Vilken är din favoritlåt på My World och My World 2,0? Om du kunde remixa valfri låt med en annan artist vem skulle det vara?" Justin tweeted. "Och vem skulle du vilja att jag gör en duett med? Och på vilken låt? Tack."

Självklart, vi dör för att höra att Kanye West samverkan att de två talade om på Twitter. Rapparen följde igenom med en remix av "Runaway Love", men vi vill se Kanye få i studion och kastat ner några färska verser för Bieb s akustisk version av låten.


Visste ni att?

 

* Justin redigerade "Speaking in tounges" videon.
* Ibland när Justin har tråkigt går han in på twitter och "DM"ar fansens "random roliga inlägg".
* Justin saknar ibland hans gamla liv då han bara kunde vara med sina vänner och vara en normal tonåring.
* Justin älskar att logga in och läsa fansens twitter när de inte vet att han är online.
* Han gillar att lägga sin arm runt tjejer för att få dem känna sig trygga.
* Han skulle absolut dejta ett fan, om hon inte är för galen.
* Justin skulle en gång försöka tvätta sina kläder själv, och de blev rosa.
* Det sägs att Ke$ha inte gillar Justin, men vill ändå kyssa honom.
* Justin säger "Oh my gosh" istället för "Oh my god" för han respekterar gud.
* Justin är rädd för etc. stormer och åska.
* Han vill ha en tjej som han kan hålla om när han blir rädd.
* Justin en gång twittrade "SKOLA, hon tror jag jobbar just nu."
* Han är beroende av Willow Smith's sång "Whip My Hair".
* Justin tycker att han är en awesome kyssare.
* En gång gick Justin ute och gick med Jazmyn, då kom det någon paparazzi så han bärde upp henne och sprang iväg.
* En gång när Sean Kingston bärde lila Supra skor skrek Justin "AYO SEAN, you Mr. Kingston, your stealing my purple swag!"
* En tjej en gång frågade Justin hur han kunde vara så het, och han svarade "Jo, du vet. För 16 år sedan, min mamma och pappa och en säng, du vet."
* När Justin skulle gå av från planet i LA slog han i huvudet i dörren.
* Justin en gång försökte spåra ett fan han tyckte var så vacker som var på en av hans konserter.









-True Fan Of Justin Bieber

Justin framme i LAX i LA



Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bild







-True Fan Of Justin Bieber

Dagens Bild



Älskar Den.







-True Fan Of Justin Bieber


Två döda påväg hem efter JB konsert

Blommor placerades på onsdagen nära platsen där två bilar krockade på Harris Road och Lougheed motorväg i Pitt Meadows som dödade ett ungt par.

En tur hem från Justin Bieber konsert på tisdagskvällen blev tragiskt för ett ungt par i Pitt Meadows.

Johnny Oliveira, 21, hade plockat upp sin flickvän, Beckie Dyer, 19, och hennes vän från Justin Biebers konsert i Vancouver.

Innan den tragiska olyckan händer, tappade paret från en vän, Katie Sheppard, och var på väg hem på motorväg när en mötande Toyota sladdade över konkreta median, välte och slog sönder i taket på sin bil.

Johnny och Becky dog båda omedelbart.

Källor sade att en 23-åriga kvinnan körde Toyota och hon fördes till sjukhus med icke-livshotande skador. Flera vittnen rapporterade att kvinnan körde aggressivt före kollisionen.

Enligt den unga kvinnans vän Katie hade paret Johnny och Becky matchande tatueringar förklara deras förhållande.

"Beckie var den typ av vän som du kan prata med om någonting. Hon var omtänksam och utåtriktad. Jag kommer att sakna henne mer och mer för varje dag. Mitt liv kommer aldrig att vara detsamma utan henne. Hon var verkligen en fantastisk tjej." Sa Katie.







-True Fan Of Justin Bieber

Visste ni att?

Visste ni att?

* Justin börjar gråta när han blir för stressad.
* Ryan sade en gång "Jag gillar vita tjejer, Jsutin gillar svarta och Chaz är gay!"
* Justin säger att fansen inspirerar honom till hans sånger.
* Justin låtsades vara Selena Gomez stylist när han busringde henne.
* Justin älskar att säga att han är vit.
* Han har sagt att han märker de tjejer som skriker högst på konserterna.
* Han blir fortfarande nervös när han står framför en vacker tjej.
* Justin är stolt att han kan prata franska, för det är romantiskt.
* Han gillar inte när folk stirrar när han äter.
* Justin har lovat sig själv att aldrig såra sin flickvän.
* När han var i Paris efter Baby musik videon hade kommit ut frågade dem honom om Jasmine V var hans flickvän, och han svarade "Inte för tillfället."
* Justin älskar att flörta med söta tjejer.
* Han älskar att äta godis innan konserterna.
* Justin sa att om det händer något hans flickvän kommer han göra allt för att ta hand om henne.
* Han sa en gång "Tjejer är mitt favoritämne, jag kan prata om dem 24/7!"
* Han vill älska någon som inte använder honom för berömmelsen.
* Han har en vana att slicka sina läppar och sticka ut sin tunga när han dansar.
* Han brukade ta karate lektioner som yngre.
* Justin sa "Jag sparar min oskuld till den rätta tjejen och gifter mig med henne och även lever med henne resten av livet."









-True Fan Of Justin Bieber

Välkommen till min nya blogg!

Hej! Jag heter Sara och har fått den nya sjukdomen Bieber Fever.Jag kommer blogga om Justin Drew Bieber,Jag kommer skriva så mycket jag kan.Hur jag fick Bieber Fever,En av mina kompisar tipsa om honom jag hörde låten One Time och vart förälskad,jag börja lyssna på mer och mer,jag börja kolla på bilder på honom,Videos,Interjuver.Jag börja prata mer och mer om honom,Jag älskar flipen han gör med håret,Jag svimmar nästan när jag ser den.Jag läser och följer allting om honom..Skvaller och allting.Nästan alla mina kompisar gillar honom,och jag skiter i alla som INTE gillar honom,Jag älskar honom och kommer alltid att göra det.Följer honom på Twitter oxå,Och jag läser allt han skriver på Facebook.


Hoppas ni gillar min blogg,Kommentera!



-True Fan Of Justin Bieber

RSS 2.0